Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretik ennyire a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik ennyire a nők a túlérzékeny embereket?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert én is annak tartom magam, viszont sosem mutatom ki, mert nem akarok szánalmas lenni. Viszont egyre inkább azt látom, hogy csomóan vannak, akik ezt megjátsszák és az önsajnálatukkal szereznek maguknak egy csomó rajongót. Miért? Mi a jó ezekben? És, hogy mást ne mondjak, miért van oda minden nő attól, hogyha valaki egy színpadon sírva fakad ország-világ szeme láttára? Én is szoktam sírni, de nem mutogatom mindenkinek, mert szerintem gáz, és egy fiú ne mutogassa. Vagy kezdjek el én is mártírkodni?

17/f

2010. febr. 16. 21:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
sztem sokan nem szeretik,többek között én sem. lehet azért,mert nem vagyok olyan ápolgatós típus. 19/l
2010. febr. 16. 21:54
 2/16 anonim ***** válasza:

Szia

Nem a túlérzékenységet szeretik a nők leginkább,szerintem,hanem azt,hogy az ilyen férfiakban van némi lélek,szív és nemcsak a farkuk irányítja minden gondulatukat.:) Azok a nők,akik ezt "szeretik",azok tartós kapcsolatot szeretnének.

Az,hogy ki sír ország-világ láttára? Az,aki elveszettnek érzi magát,és ezzel akarja felhívni magára a figyelmet.Semmi gond azzal,ha sírsz,ha úgy érzed,hogy ez neked segít. Ne foglalkozz a többi ember véleményével.Tedd azt,ami és ahogyan neked jólesik.

Ez a boldog élet titka:)

2010. febr. 16. 21:58
 3/16 anonim ***** válasza:

,,Csak azért kérdezem, mert én is annak tartom magam, viszont sosem mutatom ki, mert nem akarok szánalmas lenni. "

Aki nem önmagát adja,azért,hogy mások elfogadják,az igenis szánalmas,mert ugyanúgy megjátssza magát,mint aki produkálja magát mások előtt.Te sem vagy különb másoknál,mert túl gyáva vagy felvállalni,hogy igen,én egy érzékeny ember vagyok.Magyarul eljátszol egy szerepet,hogy erősebbnek tűnj.Szerintem ez is szánalomra méltó.Eljátszani a kemény embert,a fasz@leányt,hogy többnek látszhass.Ettől függetlenül igazat adok Neked a többiben.

2010. febr. 16. 21:59
 4/16 anonim ***** válasza:
A túl-érzékenység idegesítő, én nem szeretem. 22/L
2010. febr. 16. 22:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Különben meg,ha olyanra gondoltál,aki alapból is érzékeny ember,akkor nincs gond azzal,ha sírva fakad,ő így oldja meg a helyzetet,más meg máshogy.
2010. febr. 16. 22:01
 6/16 anonim ***** válasza:

fhúha...én pl kiszaladok a világból az ilyen pasiktól. aki sírva fakad egy színpadon, gondolom arra a megasztárosra gondolsz.

világ életemben kinem állhattam az ilyen pasikat. egy pasi legyen erős, határozott, és férfias. ezek a pityogó "pasik" nem férfiak....persze tudom a fiúk is sírnak, ezzel nincsen semmi gond, de ezt nemkell reklámozni.

figyi, te maradj ilyen, amilyen vagy. ez csak az elfajzott tini-társadalom szüleménye ez a tabáni-mánia, meg ezeknek a sajnálnivaló "pasik" favorizálása. közel vagy már az idősebb korosztályhoz, már nemkell sokat kibírnod:D

meglátod, később pont ezért "fognak szeretni" mert férfi vagy.

24L

2010. febr. 16. 22:06
 7/16 anonim ***** válasza:

Ne szapuljuk más ízlését.Tabániból egyébként is a média akar készakarva ,sztárt" csinálni,de róla lerí,hogy nagyon nincs kedve bohóckodni.A színpadon meg azért sírt,mert elérzékenyült,ez megesik.

Figyelj,van,akinek TE jössz be,van,akinek más.Azokat se ítéld el,akik túlérzékenyek.Mi lenne,ha Téged azért kezdenének bántani,mert játszod a fasz@ csávót.Nyilván az ilyeneket nem bántja senki,mert elmagyarázzák,hogy ők valakik.Foglalkozz azzal,hogy téged szeressen valaki,a többivel meg ne törődj,mert nem a TE dolgod.

2010. febr. 16. 22:12
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az ilyen túlérzékeyn emberek adják meg érzelmileg ami kell. Nagyon tudnak szeretni!
2010. febr. 16. 22:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség. Nekem nem jönnek be a sírós nyavalygós srácok.. Persze az egy másik szitu, ha együtt vagyunk jó ideje, valami problémája van, megbízik bennem és elmondja, és esetleg bekönnyezik, vagy picit eltörik a mécses. Ez még jól is esik, hogy így a bizalmába avat, de persze ezt se vigyük túlzásba. De megengedett. (:

17/L

2010. febr. 16. 22:16
 10/16 A kérdező kommentje:

",,Csak azért kérdezem, mert én is annak tartom magam, viszont sosem mutatom ki, mert nem akarok szánalmas lenni. "

Aki nem önmagát adja,azért,hogy mások elfogadják,az igenis szánalmas,mert ugyanúgy megjátssza magát,mint aki produkálja magát mások előtt.Te sem vagy különb másoknál,mert túl gyáva vagy felvállalni,hogy igen,én egy érzékeny ember vagyok.Magyarul eljátszol egy szerepet,hogy erősebbnek tűnj.Szerintem ez is szánalomra méltó.Eljátszani a kemény embert,a fasz@leányt,hogy többnek látszhass.Ettől függetlenül igazat adok Neked a többiben."

És akkor szted kezdjek el bőgni az utcán? Tévedsz, egy szinten meg kell játszanom magam, én sem állnék szóba egy csődtömeggel. Ráadásul az ilyen ember sokkal sebezhetőbb. Örülök, h neked nincs ilyen gondod, de ne nyilváníts véleményt, ha nem tudod magad beleképzelni. Szerintem igenis épp azért vagyok különb másoknál, mert én legalább próbálom elrejteni és nem mutogatom és igyekszek nem mártírkodni.

"Figyelj,van,akinek TE jössz be,van,akinek más..."

Nem.

Nincs. Épp ez a baj. Ezért írtam ki a kérdést.

"Mi lenne,ha Téged azért kezdenének bántani,mert játszod a fasz@ csávót"...

Fogalmam sincs, ugyanis engem eddig csak azért bántottak, mert NEM játszottam a "fasz@ csávót".

2010. febr. 17. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!