Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetünk jó barátok az exemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetünk jó barátok az exemmel szakítás után?

Figyelt kérdés

2 hónapot jártunk. Csodálatos volt, de Ő elhagyott egy másik csaj miatt. Nem érzek iránta mérget, ugyanúgy érzek iránta, mint azelőtt. Nem vagyok szerelmes, csak hiányzik.:( Majdnem minden nap találkoztunk, és annyira jó volt, most meg a szakításunk óta minden délután halálra unom magamat... a tanulás, tévézés, gépezés nem kárpótólja ezeket a délutánokat.:( Ő sem szerelmes belém, én se belé, ezért gondoltam barátok lehetnénk, és akkor legalább találkoznánk párszor. Sajnos a falumban csak Őt ismerem, így más barátommal, bnőmmel nem nagyon tudnék ellógni délutánonként, hogy pótoljál Őt. Mi a véleményetek? Lehetnénk csak barátok?

16/L

2010. febr. 16. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolj az exed mostani barátnőjére. Szerinted neki jól esne, ha ti ketten együtt lógnátok? Hát nem... Ne zavarj bele semmilyen módon az exed és kedvese életébe. Ő már az ex, nem pedig barát, keress újabb barátokat, hidd el, menni fog.
2010. febr. 16. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ő nem szeretné ezt a barátkozós projektet,akkor kár erőltetni.Nézz inkább más barátok,barátnők után,akikkel elfeledheted a gondjaidat.Ismerj meg új embereket,kösd le magad,mert ha ő tolakodásnak veszi a közeledésedet,akkor csak még rosszabbul fogod magad érezni.
2010. febr. 16. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
De ő mondta, hogy lehetnénk barátok...
2010. febr. 16. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez mekkora sz**r dolog. Dehogy! Ne legyetek barátok! Tisztára fölösleges. Nézd. A hapsinak új nője van, akit biztos jobban szeret (mert ha nem szeretné akkor nem lenne vele). Ő már másé, más nőé. Te meg kopj le róla szerintem, mert ellenkező esetben neked se esne jól, ha a hapsid excsaja benne lenne mindig az életetekben. El kell felejtened. Legyél már annyira talpraesett, hogy ne tőle függj és találj ki magadnak valami hasznos programot. Pl. sakkozhatnál.
2010. febr. 17. 00:08
 5/5 anonim válasza:
Persze hogy lehettek barátok. De a párjaitok ( az ő nője és a te pasid ) soha nem fogja ezt elfogadni. Ezért a barátság el is fog tűnni a jó kapcsolatok érdekében.
2010. febr. 17. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!