Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők többsége miért enged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért enged meg mindent a pasijának?

Figyelt kérdés

Ezt azokra értem akik nem akarnak valamit,mégis megteszik még akkoris ha már a hányás határán állnak..erre a válasz általában az,hogy: mert szeretem.

Egy kis tartás sincs bennetek??

Mindent megbocsájtotok és mindent megtesztek a nagy szerelem miatt,aztán ha kihazsnálnak benneteket sírtok..

2010. febr. 16. 20:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

Jó, hogy odaírtad, hogy többsége...

Amúgy meg...Először az orálszexre is ferde szemmel néztem, de biztos voltam benne, hogy a barátom élvezné.

És kipróbáltam. Azóta meg szeretem csinálni...

Nagyon uhh dolgot én sem vállalnék be, de szerencse nincs is ilyen.

A szex terén bármire nyitott vagyok.

2010. febr. 16. 21:31
 22/26 A kérdező kommentje:
vannak emberek akik arra izgulnak,hogy szájbapisi kaki...szado mazo stb..egy ilyennel összeakadsz és később derülnek ki ezek a dolgai akkor is ezt fogod mnodani,hogy mindenre nyitott vagy?
2010. febr. 16. 21:33
 23/26 anonim ***** válasza:
89%

Előszöris, nem a többség, legalábbis őszintén remélem.

Valószinűleg azért, mert nem szeretnék elvesziteni a pasit, félnek az egyedulléttől.

Szerintem te kérdező nem olyan dolgokra gondolsz, amiket, ha nem is vágyunk rá, de megtesszük, hanem kifejezetten olyanokra amikre rá sem birsz gondolni, mert felfordul tőle a gyomrod, elég sokan félreértik a kérdést. Az ilyen dolgok viszont már nem adok-kapok alapon működnek, mert aki szereti a párját az nem kényszeriti rá, hogy olyat tegyen amit nem szeretne.

A mai kapcsolatok nagy része csak haldoklik, az emberek nem boldogok és különböző mondvacsinált okokból vannak együtt, és eme okok miatt engednek meg dolgokat a pasijuknak, mert meg szeretnék tartani, mert a látszatot meg szeretnék őrizni... blablabla. Ez mind hülyeség csak kár, hogy erre sokan későn jönnek rá, mint ahogy én is, kellett hozzá pár évnyi pszihiáter látogatás.

2010. febr. 16. 21:41
 24/26 A kérdező kommentje:

na akkor nyisd fel az én szemem is ..mit mondott a doki?

lassan én is pszichiátriára fogok kerülni, meg kellene előznöm.

itt a többség azt mondja,hogy amit a pasija akar megteszi,mert szereti..akkor mindent megtesz neki?

aztán ha valami mégse tetszik nem csinálják..akkor nem kellene ennyire kijelenteni,hogy ők mindent megtesznek.nem de? csak ami nekik normális.

2010. febr. 16. 21:45
 25/26 anonim ***** válasza:
92%

A lényeg, hogy a boldogságra kell törekedni, semmi más nem számit, mert ez az élet nagyon rövid.

A volt férjemmel már régen elhidegültünk, éltünk egymás mellett, mint az idegenek, martuk egymást, nem szerettem otthon lenni. Próbáltam megbeszélni vele, de minden csak rosszabb lett. Meg akartam menteni a házasságomat, mert ugye mit mondanak majd az ismerősök, meg majd újjal mutogatnak rám a faluban, gyerek szerencsére nincs. Beadtam a válókeresetet, sokáig voltam egyedül, megismertem magam, lett hobbim, barátaim és megismertem a mostani élettársamat, akivel nagyon boldog vagyok. Most látom, hogy mennyi időt fecséreltem el.

2010. febr. 16. 21:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Benned van tartás kérdező, de lehet hogy finom falatnak már túl rágós vagy a kommentjeidet nézve. Arany közép út, hallottál már erről? Ha a pasim kéri hogy had pisiljen a számba, és kedvem van hozzá hogy meg is tegyük, akkor kipróbáljuk. Ha meg nem akarom akkor nem. Ne általánosíts, mert az a beszűkültség jele.
2010. febr. 17. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!