Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért enged meg mindent a pasijának?
Ezt azokra értem akik nem akarnak valamit,mégis megteszik még akkoris ha már a hányás határán állnak..erre a válasz általában az,hogy: mert szeretem.
Egy kis tartás sincs bennetek??
Mindent megbocsájtotok és mindent megtesztek a nagy szerelem miatt,aztán ha kihazsnálnak benneteket sírtok..
Jó, hogy odaírtad, hogy többsége...
Amúgy meg...Először az orálszexre is ferde szemmel néztem, de biztos voltam benne, hogy a barátom élvezné.
És kipróbáltam. Azóta meg szeretem csinálni...
Nagyon uhh dolgot én sem vállalnék be, de szerencse nincs is ilyen.
A szex terén bármire nyitott vagyok.
Előszöris, nem a többség, legalábbis őszintén remélem.
Valószinűleg azért, mert nem szeretnék elvesziteni a pasit, félnek az egyedulléttől.
Szerintem te kérdező nem olyan dolgokra gondolsz, amiket, ha nem is vágyunk rá, de megtesszük, hanem kifejezetten olyanokra amikre rá sem birsz gondolni, mert felfordul tőle a gyomrod, elég sokan félreértik a kérdést. Az ilyen dolgok viszont már nem adok-kapok alapon működnek, mert aki szereti a párját az nem kényszeriti rá, hogy olyat tegyen amit nem szeretne.
A mai kapcsolatok nagy része csak haldoklik, az emberek nem boldogok és különböző mondvacsinált okokból vannak együtt, és eme okok miatt engednek meg dolgokat a pasijuknak, mert meg szeretnék tartani, mert a látszatot meg szeretnék őrizni... blablabla. Ez mind hülyeség csak kár, hogy erre sokan későn jönnek rá, mint ahogy én is, kellett hozzá pár évnyi pszihiáter látogatás.
na akkor nyisd fel az én szemem is ..mit mondott a doki?
lassan én is pszichiátriára fogok kerülni, meg kellene előznöm.
itt a többség azt mondja,hogy amit a pasija akar megteszi,mert szereti..akkor mindent megtesz neki?
aztán ha valami mégse tetszik nem csinálják..akkor nem kellene ennyire kijelenteni,hogy ők mindent megtesznek.nem de? csak ami nekik normális.
A lényeg, hogy a boldogságra kell törekedni, semmi más nem számit, mert ez az élet nagyon rövid.
A volt férjemmel már régen elhidegültünk, éltünk egymás mellett, mint az idegenek, martuk egymást, nem szerettem otthon lenni. Próbáltam megbeszélni vele, de minden csak rosszabb lett. Meg akartam menteni a házasságomat, mert ugye mit mondanak majd az ismerősök, meg majd újjal mutogatnak rám a faluban, gyerek szerencsére nincs. Beadtam a válókeresetet, sokáig voltam egyedül, megismertem magam, lett hobbim, barátaim és megismertem a mostani élettársamat, akivel nagyon boldog vagyok. Most látom, hogy mennyi időt fecséreltem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!