Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért enged meg mindent a pasijának?
Ezt azokra értem akik nem akarnak valamit,mégis megteszik még akkoris ha már a hányás határán állnak..erre a válasz általában az,hogy: mert szeretem.
Egy kis tartás sincs bennetek??
Mindent megbocsájtotok és mindent megtesztek a nagy szerelem miatt,aztán ha kihazsnálnak benneteket sírtok..
jó oké vegyél el egy utcait, engem az sem érdekel. pedig za olyan való neked;)
én azok válaszára vagyok kiváncsi akik nem élveznek valamit( nem kell a szexre gondolni egyből, de ti perverzek vagytok és egyből erre következtettek)
ha egy nőt megcsalnak akkor a nagy szerelem miatt miért bocsájt meg? miért nem fogja fel,hogy a pasi csak játszott vele, miért nincs benne tartás?
Kérdezőnek:
Oké, így már értelek. Aki úgy tesz meg dolgokat, hogy közben nem is élvezi, az tényleg hülye. Annak nincs sok értelme. Ha valakitől olyasmit vár el a párja, amit ő nem élvez, vagy nem akarja csinálni, akkor nem jó megoldás, hogy megteszi, mert ő úgy nem lesz vboldog. A párja meg akkor nem lesz boldog, ha nem teszi meg. Tehát alapvetően nem illenek össze.
"jó oké vegyél el egy utcait, engem az sem érdekel. pedig za olyan való neked;)"
Érdekes, ezzel az érvvel áltlaában a legidiótább emberek jönnek. Pedig őszíntén szólvaé rtelmesebbnek néztelek.
21:07
Ja, ez is jogos. És így már ez is normálisabb kérdésnek tűnik.
Viszont az előző válaszod alapján mégis úgy tűnik, hogy szexuálisan is beszűkült vagy súlyosan. (Nem tudom hogy jönnek oda az utcai lányok.)
Szerintem,akik akaratuk ellenére tesznek meg dolgokat,azok egyszerűen félnek,hogy ha nem teszik elhagyják őket.Rettegnek az egyedülléttől pedig ezerszer jobb úgy,mint egy olyan kapcsolatban,ahol nem boldogok és csak elvárásokat teljesítenek. De itt van pl. a megcsalás esete.Hogy miért bocsát meg? Lehet,hogy a gyerek/ek miatt vagy mert fél attól,hogy egyedül képtelen lesz eltartani magát vagy alapból milyen lesz az élet férfi nélkül.Ezek a nők inkább nyelnek,tűrnek és azt hiszik,hogy az életnek ilyennek kell lennie.
Komolyan tisztelet a kivételnek,mert azért szerencsére szép számmal van olyan nő,aki ezt nem hagyná és talpraesetten irányítja az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!