Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők többsége miért enged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért enged meg mindent a pasijának?

Figyelt kérdés

Ezt azokra értem akik nem akarnak valamit,mégis megteszik még akkoris ha már a hányás határán állnak..erre a válasz általában az,hogy: mert szeretem.

Egy kis tartás sincs bennetek??

Mindent megbocsájtotok és mindent megtesztek a nagy szerelem miatt,aztán ha kihazsnálnak benneteket sírtok..

2010. febr. 16. 20:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Tudod az a helyzet, ha megteszel dolgokat a barátodnak, akkor ő is meg fog neked. Kérés nélkül. Sajnálom azokat a nőket, akik ezt soha nem fogják megtapasztalni. (AMúgy meg ha például am élytorokra céloztál, nálam egyáltalán nem jár hányingerrel, csak egyszerűen el kell engedni az izmokat. Ha valaki erren em képes, mégis csinálja, akkor az az ő dolga, nicns hozzá közöd.)
2010. febr. 16. 20:55
 2/26 anonim ***** válasza:
11%
Azok barmok. Én nem engedném meg pl. soha análisan, a számba se fogja verni senki, mert nem akarom. Szeretni meg nem fogok senkit, mert egy pasi se érdemli meg. 24L
2010. febr. 16. 20:56
 3/26 anonim ***** válasza:
94%

"Mindent megbocsájtotok és mindent megtesztek a nagy szerelem miatt,aztán ha kihazsnálnak benneteket sírtok.."

Ez meg egyébként úgy baromság, ahogy van. És kábé köze nincs ahhoz, hogy valaki szexuálisan mennyire nyitott.

2010. febr. 16. 20:57
 4/26 anonim ***** válasza:
33%
Ilyen a szerelem, tiszta szopás. Meg nélküle is.
2010. febr. 16. 20:57
 5/26 anonim ***** válasza:
68%
a kerdezo valoszinule egy banatos allapotaban lehetett akivel epp szakitottak nem tudom miert beszelsz tobbes szamban en nem engedek meg neki mindent es meg sokan masok se biztos van kivetel de nem jolyan sok viszont ez nem kerdes mar megvalaszoltad magadnak a kerdesedben a valaszt...
2010. febr. 16. 20:59
 6/26 anonim ***** válasza:
29%
Mert ez ma divat.Nekik egy párkapcsolatban csak az élvezet a fontos.Szánalmasak nagyon.
 7/26 anonim ***** válasza:
69%
Egy normális kapcsolatban csak azt engedi meg a nő a pasijának,ami neki is jól esik.Ott adok-kapok van,tehát a férfi is tesz szívességeket a nőnek.Ahol a nő pusztán azért van együtt a férfival,hogy ne maradjon egyedül,ott meg is látszik,milyen gyerekes módokon próbálja megtartani a férfit.Azt hiszi szerencsétlen,hogy nem fog mást találni.Ezért van.
 8/26 A kérdező kommentje:

20:56

:D jó hozzáállás.

AMÚGY AKI NEM ÉRTI MEG AMIT KÉRDEZTEM NE ÍRJON. OLVASSÁTOK EL MIT ÍRTAM A KÉRDÉS ALATT. EGY RÉTEGRE ÉRTETTEM AKIK ILYENEK PEDIG NEM ÉLVEZNEK EGYES DOLGOKAT ÉS NEM CSAK A SZEXBEN!!!

2010. febr. 16. 21:00
 9/26 Thurston ***** válasza:
68%

GOndolom azért, mert szeret így örömet szerzeni, és tudja, hogy cserébe ugyanannyit kap. A szex egy ilyen adok-kapok dolog. Ráadásul az is, amiket itt a második válaszoló felhozott, sok nő számára alapból élvezetes. Ők változatos szexuális életet szeretnének, ti meg kevésbé. Nem értem ezzel mi baja lehet bárkinek is. (Sőt, meg merem kockáztatni, hogy ha valakit ennyire foglalkoztat mások szexuális élete, akkor annak valami komoly szoronág/komplexus az oka.)

Viszont szeritnem azért nem árt figyelembe venni, hogy a legtöbb férfi szereti az ilyen dolgokat. De ezekszerint nektek megalázó olyasmit csinálni, ami egy férfinak élvezetes, mert ha élvezik a szexet, akkor már csak kihazsnálják az emebrt. Haha.

(Nem, elárulom, hogy sokkal hamarabb fogok feleségülvenni egy olyan nőt, és családot alapítani vele, aki MINDEN szexuális igényemet kielégíti, mint egy olat, akiben """""van tartás""""""...)

2010. febr. 16. 21:01
 10/26 Thurston ***** válasza:
69%

"Mert ez ma divat.Nekik egy párkapcsolatban csak az élvezet a fontos.Szánalmasak nagyon."

Ilyen szart sem olvastam még.

Nem. Nekem például ugyanolyan fontos, hogy a lány az átlagnál intelligensebb legyen, legyen benne esetleg művészi hajlam, és vicces is legyen mondjuk. Tudnám mi a francért baj, ha valaki arra is vágyik, hogy mellette maximális legyen az élvezeti faktor is. A szex fontos egy kapcsolatban. Aki szerint nem, az álszent. (Nem véletle, hogy a pszichológiában mindent az égvilágon a szexuálitásra vezetnek vissza. Mert mindennek az az elsődleges indítója.)

Tehát összegezve: ez igényesség kérdése: oké, neked nem fontos az élvezet, csak a belső, meg ah armónia. Valakinek (például nekem), meg a belső is fontos, a harmónia és am egértés is, és az élvezet is. Szörnyű vagyok, hogy kedvelem az élvezetet. (Nem attól lesz élvezet?)

2010. febr. 16. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!