Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsem meg?!
Sziasztok! 18 éves csajszi vok, elég régóta nincsen barátom. A múlt héten egy helyi iskolai rendezvényen voltam bent a régi ált. sulimban, és persze sokan visszanéztek a rég elballagott diákok közül! Most figyeltem fel egy srácra, aki tök jól néz ki, de nem nagyon szoktunk beszélni, idevalósi(ahova én), de szinte még köszönöviszony sincs...sajnos! Épp ezért kissé feltűnő lenne, ha hoppsz, felvenném msnre, egyből levágná, h vannak hátsó szándékaim! :) A haveri körét sem igazán ismerem, meg nem egy nyitott srác! De akkor h közelítsem meg?!
Előre is köszi a segítséget!
Néha nem értem az embereket ,miért nem mered felvenni???
Szetem. egyáltalán nincsen benne semmi főlleg manapság elég sokszor inkább a lányok lépnek mint a pasik.:)Nyugodtan vedd fel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!