Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 25 éves srác egy 19 éve lánnyal van együtt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 14:22
31/31 anonim válasza:
kérdező a féltékenységed szánalmas már ne haragudj :D nem veheted fel a versenyt egy 19 évessel akármennyire is jól tartod magad 33 évesen akkor sem...én 21 éves vagyok és nem hiszem hogy egy 33 éves nő jobb lenne nálam akármiben is és 25 éves korom körül szeretném ha lenne egy gyerekem hidd el nem minden fiatal lány szeretné kitolni a gyerek vállalást 30 feletti korára azért mert tanul :D komoly szakmám van nekem is mégis szeretnék gyereket a közel jövőben szóval ne legyél féltékeny törődj bele hogy jobb nálad és ő kellett a pasinak ez van :-/ szállj le róluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!