Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy 25 éves srác egy 19 éve lánnyal van együtt?

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 14:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Mit érdekel az téged, hogy ő kivel van? Ha azt mondod, hogy a korodbeliek érdekelnek, meg van valakid, akkor minek mászol bele a másik magánéletébe?

Nem mindegy az neked, hogy ő kivel jár, és hogy mit csinál, meg hogy mikor akar gyereket, meg kitől?

Szerintem inkább foglalkozz a saját életeddel!

2015. márc. 14. 14:50
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
te honnan veszed hogy 10 évig nem lehet vele gyereke? :D lehet hogy már 3-4 év mulva szeretne gyereket a lány is nem tudhatod ezt te hogy hogyan fog alakulni az élete egy 19 éves lány nem tud sokat nyújtani a szexben? Mért ne tudna? :D a 25 éves pasi még ráér a gyerek vállalással te viszont már nem várhatsz túl sokáig...
2015. márc. 14. 14:50
 23/31 anonim válasza:
100%
Semmi gond nincs ezzel. Tesómék házasok, két gyerekük van, elvannak. Köztük 7 év van.
2015. márc. 14. 14:52
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdező, 20 évesen elég sokat tudok nyújtani szexben, és mivel csak 30 feletti pasijaim vannak/voltak, az ő elmondásuk alapján egy 20 éves többet is tud, mint egy 30-35 éves nő. Már csak azért is, mert a teste 20 éves. Igen, lehet csinos, feszes egy 33 éves is, én is az leszek, mert fontos számomra, hogy jól nézzek ki, és egészséges legyek. De soha nem leszek ugyanolyan 33 évesen, mint amennyi 19 évesen voltam. Ennyi. Az ágyban jó vagyok, nyitott, kezdeményező, stb. Egy 25 évesnek én úgy gondolom, túl nagy falat lennék, kisfiúnak tartom őket, ezért eszembe sem jutna ilyen korúakkal kezdeni. A jelenlegi partnerem 35 éves, és ezt tartom ideálisnak. Én legkésőbb 25 éves koromig szeretnék szülni - és ezzel a te plátói szerelmed 19 éves barátnője is lehet így. Szóval törődj a saját életeddel, és hagyd őket békén. Örülj annak, akid van, és ne mások életét fúrd.
2015. márc. 14. 15:01
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelt Kérdező! Ha egyszer van valakid, és nem is érdekel az adott pasi, akkor mégis mi dolgod azzal, hogy ő kivel van együtt? Egy párkapcsolat meg nem csak arról szól, hogy ki mit tud az ágyban. Hidd el, egy 25 éves férfi magától is el tudja dönteni, mit akar.
2015. márc. 14. 15:08
 26/31 anonim ***** válasza:

Elöttem már összefoglalták!

Miért vagy féltékeny ha van valakid?

19 évesen ne tudnék szülni az iskola miatt?

Hol élsz?

19/L

2015. márc. 14. 15:16
 27/31 A kérdező kommentje:
Hát aki még tanul, az előbb tanuljon és majd utána vállaljon gyereket.
2015. márc. 14. 15:17
 28/31 A kérdező kommentje:
Amúgyis a lány egyetemista. Szóval tuti nem tud/akar.
2015. márc. 14. 15:18
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudni tud, fizikailag képes rá. És ha becsúszik, közel sem biztos, hogy elvetetnék, pláne, ha a srác dolgozik, és anyagilag meg tudnák ezt oldani. Ha viszont szarul áll a srác, akkor te miért akarnál neki gyereket szülni? Hiába hozol újabb és egyre idiótább indokokat, akkor sem fogja senki azt monadni, hogy igazad van, és inkább veled kéne lennie a srácnak. Már csak azért sem, mert a szellemi képességeid igen gyengék a kérdésed és a válaszaid alapján, a buta embereknek pedig nem való párkapcsolat.
2015. márc. 14. 15:21
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Még a kormány is támogatja, hogy pl. egyetem alatt szüljenek a hallgató lányok:

[link]

[link]

Egyébként, amikor gimibe jártam és 18 éves voltam, az egyik osztálytárs lánynak akkor besikerült a pici, és köszöni szépen azóta jól meg van a párjával és a gyerekkel együtt, most 24 évesek.

2015. márc. 14. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!