Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy 25 éves srác egy 19 éve lánnyal van együtt?

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 14:22
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem a kor a lényeg. Az ember nem a születési dátummal van együtt, hanem egy hús-vér emberrel, akinek vannak tervei, céljai (jó esetben). Ha ezek hasonlóak, vagy ugyanazok mindkét ember esetében, akkor lényegtelen, ki hány éves. Összejöhet egy 25 éves srác egy 30+ nővel, de ha az égvilágon semmiben sem értenek egyet, akkor teljesen felesleges.
2015. márc. 14. 14:30
 12/31 anonim ***** válasza:
Azt, hogy teljesen alap dolog. Ez a korkülönbség ma már semmiségnek számít. Köztünk is ennyi volt az első pasimmal, csak én 19 évesen már épp szakítottam vele 3 év után, mert 25 évesen is olyan gyerekes volt, mint 3 évvel azelőtt. Én meg idő közben komolyodtam sokat, és a partneremtől is ezt vártam el. Azóta már csak 10 évnél nagyobb korkülönbséggel kezdtem párkapcsolatot.
2015. márc. 14. 14:31
 13/31 A kérdező kommentje:
Egy 19 éves szexuálisan se tud sokat adni. Gyereket se szülhet még, mivel tanul. Ráadásul én már 19 éves korom óta dolgozok. Ő meg majd csak 5 év múlva fog. Szóval jó ideig gyerek marad.
2015. márc. 14. 14:33
 14/31 anonim ***** válasza:
nekem 17 évesen volt 25 éves pasim és együtt voltunk sokáig...semmi sincs benne szerintem
2015. márc. 14. 14:34
 15/31 anonim ***** válasza:

Egy 33 éves nő jó eséllyel már gyereket, házasságot akar, méghozzá sürgősen.

Manapság egy 25 éves férfinek ez még igen korai. Ha egyetemet végzett, akkor a legjobb esetben is még csak 2-3 éve dolgozik (úgy értem normális fizetésért, diákmunkát nem számolom bele), a karrierjét és az egzisztenciáját építi. Sem kedve sem ideje nincs babázgatni, nem azon akar gondolkodni, hogy melyik bölcsibe adja a gyereket, hanem azon, hogy hová menjen utazgatni, hogyan tud feljebb lépkedni a ranglétrán, stb.

Egy 19 éves lány ebben nagyon is partner tud lenni, míg egy 33 éves nő már túl van az ilyesmin és családfenntartó/apa szerepet várna el a partnerétől, nem a hvaerok-buli-fantát. Ezért.

2015. márc. 14. 14:36
 16/31 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltál kérdező, hogy azért nem kellesz a pasinak, mert egy megnyomorodott, elkeseredett, rosszindulatú, féltékenykedős liba vagy? 33 évesen illene kinőni a 10 éves gyerekek hisztis viselkedését.
2015. márc. 14. 14:37
 17/31 A kérdező kommentje:
Még kicsit régebben mikor jóban voltunk mesélte,hogy ha lenne komoly barátnője, akkor ő már szeretne gyereket. Aztán most egy ilyen csajjal jött össze, aki pont nem olyan felnőtt,hogy gyereket adjon neki.
2015. márc. 14. 14:40
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

De egy 33 éves nő mit akar kezdeni egy 25 éves pasival?

Ezt nekem el tudtád mondani légyszíves?

Miért nem a korodbeli pasik érdekelnek téged?

2015. márc. 14. 14:42
 19/31 anonim ***** válasza:

Az emberek változnak. A "kicsit régebben" óta gondolom már eltelt némi idő. Az ember meg ha szerelmes, hajlandó némi változtatást véghezvinni, ugyanis a kapcsolatban egymáshoz is kell alkalmazkodni. Pár év ide vagy oda, a 25 évesnek még nem nagy tragédia.

Nekem is van egy 25 éves férfi ismerősöm, régóta szeretne gyereket, de semmit sem tesz érte. Ennyit erről.

2015. márc. 14. 14:44
 20/31 A kérdező kommentje:
A korombeliek érdekelnek. Sőt van is most valakim, csak akkor sem értem meg,hogy miért egy ilyen kislány kellett neki. Mikor mesélgette,hogy ő már gyereket is szeretne, komolyan azt gondoltam,hogy ő hozzám lenne való, mert én is akarok ő is. Erre egy olyan lánnyal jön össze akivel vagy 10 évig nem lehet gyereke.
2015. márc. 14. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!