Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 25 éves srác egy 19 éve
lánnyal van együtt?
Szerintem itt nem a kor a lényeg. Az ember nem a születési dátummal van együtt, hanem egy hús-vér emberrel, akinek vannak tervei, céljai (jó esetben). Ha ezek hasonlóak, vagy ugyanazok mindkét ember esetében, akkor lényegtelen, ki hány éves. Összejöhet egy 25 éves srác egy 30+ nővel, de ha az égvilágon semmiben sem értenek egyet, akkor teljesen felesleges.
2015. márc. 14. 14:30
Azt, hogy teljesen alap dolog. Ez a korkülönbség ma már semmiségnek számít. Köztünk is ennyi volt az első pasimmal, csak én 19 évesen már épp szakítottam vele 3 év után, mert 25 évesen is olyan gyerekes volt, mint 3 évvel azelőtt. Én meg idő közben komolyodtam sokat, és a partneremtől is ezt vártam el. Azóta már csak 10 évnél nagyobb korkülönbséggel kezdtem párkapcsolatot.
2015. márc. 14. 14:31
13/31 A kérdező kommentje:
Egy 19 éves szexuálisan se tud sokat adni. Gyereket se szülhet még, mivel tanul. Ráadásul én már 19 éves korom óta dolgozok. Ő meg majd csak 5 év múlva fog. Szóval jó ideig gyerek marad.
nekem 17 évesen volt 25 éves pasim és együtt voltunk sokáig...semmi sincs benne szerintem
2015. márc. 14. 14:34
Egy 33 éves nő jó eséllyel már gyereket, házasságot akar, méghozzá sürgősen.
Manapság egy 25 éves férfinek ez még igen korai. Ha egyetemet végzett, akkor a legjobb esetben is még csak 2-3 éve dolgozik (úgy értem normális fizetésért, diákmunkát nem számolom bele), a karrierjét és az egzisztenciáját építi. Sem kedve sem ideje nincs babázgatni, nem azon akar gondolkodni, hogy melyik bölcsibe adja a gyereket, hanem azon, hogy hová menjen utazgatni, hogyan tud feljebb lépkedni a ranglétrán, stb.
Egy 19 éves lány ebben nagyon is partner tud lenni, míg egy 33 éves nő már túl van az ilyesmin és családfenntartó/apa szerepet várna el a partnerétől, nem a hvaerok-buli-fantát. Ezért.
2015. márc. 14. 14:36
Arra még nem gondoltál kérdező, hogy azért nem kellesz a pasinak, mert egy megnyomorodott, elkeseredett, rosszindulatú, féltékenykedős liba vagy? 33 évesen illene kinőni a 10 éves gyerekek hisztis viselkedését.
2015. márc. 14. 14:37
17/31 A kérdező kommentje:
Még kicsit régebben mikor jóban voltunk mesélte,hogy ha lenne komoly barátnője, akkor ő már szeretne gyereket. Aztán most egy ilyen csajjal jött össze, aki pont nem olyan felnőtt,hogy gyereket adjon neki.
De egy 33 éves nő mit akar kezdeni egy 25 éves pasival?
Ezt nekem el tudtád mondani légyszíves?
Miért nem a korodbeli pasik érdekelnek téged?
2015. márc. 14. 14:42
Az emberek változnak. A "kicsit régebben" óta gondolom már eltelt némi idő. Az ember meg ha szerelmes, hajlandó némi változtatást véghezvinni, ugyanis a kapcsolatban egymáshoz is kell alkalmazkodni. Pár év ide vagy oda, a 25 évesnek még nem nagy tragédia.
Nekem is van egy 25 éves férfi ismerősöm, régóta szeretne gyereket, de semmit sem tesz érte. Ennyit erről.
2015. márc. 14. 14:44
20/31 A kérdező kommentje:
A korombeliek érdekelnek. Sőt van is most valakim, csak akkor sem értem meg,hogy miért egy ilyen kislány kellett neki. Mikor mesélgette,hogy ő már gyereket is szeretne, komolyan azt gondoltam,hogy ő hozzám lenne való, mert én is akarok ő is. Erre egy olyan lánnyal jön össze akivel vagy 10 évig nem lehet gyereke.
Kapcsolódó kérdések: