Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori kérdések férfi népe! A kisebbségben lévő párkapcsolatban állókhoz lehetne egy kérdésem?
Na szóval, tegyük fel van barátnőtök. És tegyük fel hogy iskolában esetleg munkahelyen vagy környezetben olyan emberek járnak akik lenge felfogással rendelkeznek a párkapcsolatokról. Tegyük fel azt is hogy haveri szinten álltok de nem túl komolyan csak pofáztok néha egymással. Na szóval, ha esetleg egy ilyen leriß@nC0zná a barátnőtöket mert neki a sajátja is és minden nő az akkor mennyire ütnétek meg egy tízes skálán? És tegyük fel megütöttétek meg megrendeztétek egy kicsit és ha ezek után azzal jön hogy mivel nem vette komolyan nekem sem kellene komolyan vennem?
Akkor az itt nem is szempont hogy szeretem a barátnőmet és akkor se mondjanak rá degradálást ha csak vicc mert megvédem a becsületét?
Ki az a nő aki megsértődik egy ilyenen.... és ki az a pasi aki emiatt verekedésbe keveredik....
Szerintem a megfelelő szó mindkettőre a primitív.
Nekem azt mondta egy itteni volt ismerős lány, hogy majd ő megvédi magát ha kell!
Szerintem te is tartsd magad ehez!
Azt meg hogy mennyire ütnénk meg nehéz lenne nem agrassziónak érteni.
Eszemben sem lenne megütni, egyszerűen minden kapcsolatot megszakítanék az "illetővel".
Azok után megpróbálnám levegőnek nézni, soha többé nem szólnék hozzá és azt se várnám, hogy ő szóljon hozzám/hozzánk.
Nekem a Párom leqrvázása örökre sértés marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!