Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszoltok? Fiúk, ez nálatok a "szerelem"?
Most azt szeretném elsősorban a fiúktól kérdezni,hogy náluk,úgy összességében ez jelenti-e a törődést és a szerelmet,persze lányok is válaszolhatnak.
Na szóval lassan egy éve,hogy együtt vagyok a barátommal.
Igazából érdekes kapcsolat,mert elég sokat veszekedtünk már,többet a kelleténél. Lett volna már oka rá,hogy szakítson velem. És nekem is,hogy én szakítsak vele.
Viszont soha nem szakít. Kb 2x szakított és akkor is párperc múlva vissza is könyörögte magát,mert szeret.
Szóval, nálatok ez a szerelemm jele ha a barátnőtökkel a következőket csináljátok? : Ha hibás ha nem bocsánatot kértek,szinte minden pénzetek rá költitek,ha van. Mondjátok,hogy szeretitek,(aztán vissza is kérdeztek,hogy "te is?" :D) , Amennyi időt csak tudtok vele vagytok, Ha neki eggyel kevesebb órája van,mint nektek,akkor ellógtok,hogy vele mehessetek haza és stb.
Jaj és mindenben,akár házimunka,akár más segíteni akartok neki?
Emellett mindig ő hív telefonon,ő ír rám msnen.
Azt mondja,hogy szeret,hogy a mindene ez a kapcsolat és hogy bármit megtenne érte.
Nagyon tervezi már a közös életet. Azt mondja,hogy tényleg élete végéig velem szeretne lenni,és ha netalán vmiért szakítunk,akkor neki utánam már senkije sem lesz.
Hidegben is képes volt néhányszor 3-4kmes utat megtenni gyalog,úgy hogy a semmi közepén van.
Na tehát ezek a szerelem jelei? Hogy tényleg érdeklem és a lehető legkomolyabban gondolja ezt a kapcsolatot?
Azért nem hiszek neki teljes mértékben,mert én nem vagyok biztos saját magamban?
bizalmatlanabb vagy az átlagnál,ennyi
majd idővel elmulik
Na de akkor szeret? Ez volt a főkérdés..:D
Na és 1után már mikor múlik el végre?
Szia!
Szerintem nagyon odalehet érted a srác... ugyanis énis szoktam hasonlókat csinálni.. /ha nincs órája ellógok néha:P és imádunk is együtt lenni../
Szóval sztem ne aggódj biztos szeret, hisz láthatod miket megnem tesz érted ^^
F/18
totálisan beléd van esve*.*
L/14
17:23-as .. látszik, hogy lány vagy ... sőt, hogy a nyelvtanórákat kerülöd. :D
Az eredeti kérdésre térve ... szeret.
Mennyi idős ő?
Szerintem szeret téged, fontos vagy neki! Lehet hogy nem volt eddig barátnője (vagy csalódott) és most úgy érzi, hogy Veled talán minden jó lenne.
Kicsit félt Téged, meg akar tartani.
Szóval szeret! Becsüld meg!
Volt már pár csaja,de mindkettőnknek ez eddig a leghosszabb kapcsolata.
Bár magam részéről,szerintem nem gáz.
Ő 18, én pedig 16.(még):D
Szeret,szeret,szeret. :DD
Ezek a szerelem jelei. :)
Sajnos nem mindenkinél enyire tiszták az érzések,de itt pontosan kiszedhető.
És eközben elsüthet ilyen poént,hogy "10ezret rádszánok már most :D"
És ezt úgy kell érteni,mintha a k.ja lennék.
Jó én elhiszem,hogy poénnak szánta,de idegesít.
Mert,amikor egy ilyen poént lenyomok,aminek ugyanez az értelme,akkor lecsesz,hogy "Nem vagy te a k.-m,befejezhetnéd!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!