Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik félnek van igaza?
Egy kezdődő párkapcsolatról van szó. Egy táncos szórakozóhelyen ismerkednek össze, nagyon jól érzik magukat egymással, a srác hazakíséri a lányt és kap egy búcsúcsókot. A srác felveszi a kapcsolatot FB-kon, találkoznak 2-3 alkalommal, de mindig csak társaságban a szokott helyen, kettesben mindig lerázza. Benne van az első este emléke, arra vágyik hogy több legyen, de a kapcsolat nem fejlődik...kiábrándult lesz.
Eltelik 2 hét,a srác ezalatt nem keresi a lány, majd összetalálkoznak egy másik szórakozóhelyen ahol a lány úgy tesz mintha mi sem történt volna, kedves, barátságos. A srác megkérdezi a leányzót, hogy hazakísérheti-e, de elutasítást kap, mire jól leissza magát és hazamegy.
A következő alkalommal mikor újra találkoznak a srác már nem köszön a leányzónak, aki ezen felkapja a vizet, de leülnek megbeszélni a dolgokat. A lány arra hivatkozik, hogy a srác nem kereste hosszú ideig és elhívta egy másik srác táncolni és ő úgy érzi, hogy ha igent mondott a másik srácnak akkor vele is kell hazamennie, és nem számított rá, hogy összefutnak. Végezetül a lány közli a sráccal, hogyha máskor elhívja randira akkor nem fog nemet mondani....a srác felállt és otthagyta.
Kort és Nemet is írjatok....
ööö hát már vagyok túl fiatal, de mi az, hogy nem erőltetik a kettesben való találkozásokat? Az ember lányának van szája. El lehet mondani, hogy a plázában, koripályán vagy bárhol hasonló helyen szeretnék randizni. Ezeken a helyeken sok ember van körülötted mégis lehet csak kettesben lenni(pasi még örül is, hogy megmondja a nő hova szeretne menni). Szerintem egy fiú sem érzi randinak a társaságban a megismerkedés helyén való találkozást. A randi lényege, hogy egymással tudjunk beszélni, ismerkedni és nem az, hogy a haverokkal legyünk.
Őszintén szólva, ha a lány nem mondja, hogy miért nem találkozik a fiúval teljesen érthető, hogy a fiú nem keresi két hétig. (Mondjuk én soha többé rá se néztem volna a csajra).
Második alkalommal meg azzal megyünk haza akivel akarunk. Nincs táncrend, ha pedig megígérte a másiknak akkor elgondolkodik ki kell neki igazán és vagy lemondja az előző srácot és megy ezzel a fiúval vagy megmondja ennek a fiúnak, hogy bocs elígérkeztem, máskor szívesen megyek veled.
Azt érzem, hogy a lány sose adott arra jelzést, hogy most nem, máskor vagy másképp igen. Ez fontos, mert ebből tudhatta volna a srác, hogy nem érdektelen. A fiú meg nem értette -honnan is érthette volna- a helyzetet, de kérdezni sem kérdezett semmit.
Tipikus kommunikációs hiba az egész történet.
A szitu nem kitalált történet.....teljesen valós!!!
Én férfi vagyok, és mind2 fél részéről találok benne logikát.
Magát a történetet a lánytól halottam, és Én azt mondtam, hogy ott hibázott nagyot, hogy az elején megcsókolták egymást, mert utána nem lett volna szabad visszavenni.
a vicces az, hogy tetszik Neki csak nőcsábásznak tartja. :)
Első alkalommal:
- hazakísérés OK
- csók (miafаsz?) OK
Második alkalommal:
- hazakísérés NEM OK
- más srác általi hazakísérés (miafаsz?) OK
Harmadik alkalommal:
- figyelmen kívül hagyás miatti besértődés OK
- utólagos jópofizás, kimagyarázás, másik srácra hivatkozás OK
- szánalmas engedmény a srác számára (legközelebb nem fog nemet mondani) OK
A srác ezek után jogosan leszarja a játszadozó csajt. Mi is itt a probléma pontosan?
Az igazság az, hogy amikor 2 hét után véletlenül találkoztak akkor a másik srác jelenlétében nem akart jelenetet, ami azért valahol érthető is!!!!
A "11" reagálva....azért az elég durva dolog lett volna a leányzó részéről, hogy egy srác elhívja randira, majd a randi közepén otthagyja egy másik kölök miatt....finoman szólva nem használna a hírnevének.
Viszont annyit megtehetett volna, hogy a történtek után felveszi vele a kapcsolatot....szerintem ez lett volna a helyes.
"13"reagálva...... félreértetted
Amikor a srác kezdeményezett mindig igent mondott, de nem volt hajlandó vele olyan helyre menni ahol kizárólag kettesben lettek volna. Nem feszegettem a dolgot, de valószínűleg még ártatlan. Minden egyes alkalommal hazakísérte a srác, csak nem volt mindig búcsúcsók!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!