Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? (meleg kérdés)
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút. Azt mondta szeret, imád, meg minden. Nekem is bejött. Nagyon is. De már egy hónapja nem ír vissza. Pedig, már több üzit is írtam neki. Miért csinálja ezt velem? Időközben talált valaki màst? Vagy túl rámenős voltam?
Légyszi értelmes válaszokat írjatok! Várjak még rá?
2015. márc. 10. 06:00
1/6 anonim válasza:
Mi ez a sok meleg?
Ide menekültök mind?-.-
El lehet innen tolni a biciklit!
2/6 A kérdező kommentje:
Kedves 1! Nekem nincs is biciklim. :-D
De most komolyan. Normális válaszokat kérek!
2015. márc. 10. 06:20
4/6 A kérdező kommentje:
Megunt 2 hónap után?
2015. márc. 10. 06:43
5/6 anonim válasza:
Én nem vok meleg de sok oka lehet ennek.
Nincs nete
Elromlott a gépe
Talált mást
Szórakozott veled
És még rengeteg minden,ezt csak ő tudja,de türelmesen várj még,nekem lánnyal fordult elő h 2 hónapig nem irt és kiderült h rossz a gépe,szóval várj még:) ha még 2 hónapig nem lesz,akkor ne várj rá:)
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 5#! Nagyon szépen köszönöm a választ!
2015. márc. 10. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!