Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MELEG KÉRDÉS Miért viselkedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MELEG KÉRDÉS Miért viselkedett velem így a fiú?

Figyelt kérdés

Az exemről van szó, akit a barátaim, ismerőseim előtt nem akarok kibeszélni, lejáratni. Meg kicsit szégyellem is, amik történtek. De jó emlékezetemben szeretném őrizni őt, mert minden gyengeségével együtt szeretem őt emberileg, mégsem értem, mit miért csinált. Szeretett egyáltalán? És ha nem, miért volt velem?

Nem fogom ország-világ előtt kiírni a történetünket, mégis jó lenne beszélgetni róla valaki ismeretlennel, a 25-30-40 éves korosztályból, szóval valakivel, aki jól átlátja a dolgokat. Akár meleg, akár hetero, nő vagy férfi.

Köszönöm.

2015. jan. 11. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt, hogy szeretett-é azt csak ő tudja, legfeljebb te.

Ha viszont nem, akkor nem nehéz kitalálni, hogy valamilyen biológiai, gazdasági szükségletének kielégítésére szolgáltál forrásul.

2015. jan. 11. 19:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Párkapcsoalatok terén van tapasztalatom, 25 éves vagyok és 2 barátom volt, az elsővel 2 évig tartott a kapcsolat, a jelenlegi barátommal 2,5 éve vagyunk együtt és minden nagyon jól működik köztünk. Ha szeretnél beszélni róla, nyugodtan írj, hátha tudok vmi okosat mondani. :)

25F m

2015. jan. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!