Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Azt tudni kell, hogy a kapcsolatunk elején elővette a romantikus énjét, gyertyák, virágok minden. Pár hónapig. Volt, hogy csak úgy szimplán meglepett, hogy a szobát kitette mécsesekkel.
Most meg nőnapra egy csokit sem vett. Azt sem lehet mondani, hogy nem vette észre, vagy elfelejtette, mivel a facebook is ezzel volt tele pl.
Nem kiakadtam ezen, mert nem érdekel, nem vágyom hatalmas rózsacsokorra, csak jól esett volna.
Igazából mondhatni, hogy amíg megkapott addig volt ez a nagy felhajtás ?
Akkor javítom. Úgy értem a "nem vártam semmi" részt, hogy nem arra vártam, hogy vegyen valamit, mert nekem bőven elég ha velem van.
De azért a gesztus meg lehetett volna benne, hogy szóban boldog nőnapot kíván. :)
Vele ellentétben nagyon sok fiúbarátom megköszöntött ezen a napon. :)
Hmm... valóban így tűnik :S
De azért a lelked mélyén neked is jól esne legalább ha szóban megköszönt.. még ha tényleg nem vársz semmit. :)
Pedig én ilyen esetben annak örülnék, ha pl. ezt mondaná a barátnőm: "Figyelj, korábban is mondtam, hogy nem várok semmilyen ajándékot, és ez így is van, de kicsit rosszul esett, hogy nem köszöntöttél fel nőnapon. Úgy bírom, amikor előjön a romantikus éned, akkor igazán nőnek érzem magam melletted."
Talán ez még túlzás is, elég az első mondat. :D
10: Miért félsz előre a munka ünnepétől? :D
Azt ugye tudod, hogy a nonap nem rolatok szol, Ms. Hsztigepek?! Nezzetek utana a gugliban!
En bonbont kaptam, de ha semmit nem hoz, az sem zavart volna - plane, hogy azt sem tudtam, az van -, anelkul is csodas napunk volt.
Te, én a páromtól annyit kaptam, hogy a facebookon írt: "Boldog Nőnapot", én vigyorogtam tőle, mint a vadalma. És még csak nem is találkoztunk aznap.
Egyébként nem tudom, ismered-e a "kifogott halat már nem kell etetni" szólást. Nah, valahogy így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!