Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
[Meleg kérdés] Szerintetek jogosan esett nekem ez rosszul? Hogy kommunikáljam le, hogy felfogja?
A barátomtől kaptam virágot meg szerelmeslevelet. Nőnapra.
DE NEM VAGYOK NŐ BAKKER!
Nem vagyok még az a lányos affektálós meleg sem...
Mondtam neki, nagyon kedves, de ha még egyszer ilyet csinál, megfojtom. Erre én voltam a hibás, mert inkább értékelnem kellene, hogy gondolt rám.
De nőnapkor miért gondol rám?! Gondoljon az anyjára...
19/F
Nos, én megértem a felháborodásod. Remélhetőleg ő is meg fogja érteni, ha még egyszer átgondolja a dolgot.
Biztos nem kamu a kérdés? Nehezen tudom elképzelni, hogy egy meleg fiúnak eszébe jusson nőnek nézni a barátját... ez inkább heterók agyában szokott megfordulni, akik azt képzelik, hogy a meleg párkapcsolatokban az egyiknek a férfi, a másiknak a nő szerepét kell felvennie.
26/N
Végül is, ha bekapod és lenyeled neki, akkor mi lennél?
Férfi ilyet nem csinál :D Fogadjunk te vagy a passzív...
Nekem is ez jutott eszembe, hogy te vagy a passzív és Ő azt gondolta, hogy Te vagy a Nő a kapcsolatba.
Lehet, hogy nem akart rosszat, csak ....
Kérdező, szerintem teljesen jogosan vagy felháborodva! Ha nekem a párom virágot adna nőnapra, én azt ziher, hogy megetetném vele.. :D
25F m
Nekem anno viccből csinált ilyet az exem.
De csak szakadtam rajta mindig és ő is nagyon jól tudta ,h gyűlölöm a lányos feminin dolgokat ezért szerette szívni a véremet ilyen szinten,de valahol a szeretete is benne volt az ilyen kis baromságaiba :D
De soha nem vettem komolyan az ilyen kis hülyüléseit mindig húztuk egymás agyát:)
De én is passzív létemre férfias férfi vagyok mind megjelenésben mind belső ügyileg.Hülyeség ,h nem lehet egy melg férfi akár passzív férfias jelenség.Engem csak a férfias dolgok érdekelnek minden szinten akár hobbi akár más.És a mai napig bepróbálkoznak a csajok elég sűrűn ez meglehetősen jó érzés és szeretek férfias lenni el sem tudnám magamat képzelni affektálós nyunyóként.
Utolsó: nyilván el tudja... ettől vagyunk melegek :P
25f m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!