Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » [Meleg kérdés] Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[Meleg kérdés] Szerintetek jogosan esett nekem ez rosszul? Hogy kommunikáljam le, hogy felfogja?

Figyelt kérdés

A barátomtől kaptam virágot meg szerelmeslevelet. Nőnapra.

DE NEM VAGYOK NŐ BAKKER!

Nem vagyok még az a lányos affektálós meleg sem...

Mondtam neki, nagyon kedves, de ha még egyszer ilyet csinál, megfojtom. Erre én voltam a hibás, mert inkább értékelnem kellene, hogy gondolt rám.

De nőnapkor miért gondol rám?! Gondoljon az anyjára...

19/F

2015. márc. 8. 18:14
1 2
 11/14 anonim válasza:

Én tavaly kapta, amikor még együtt éltem exemmel és örültem is neki. :) De nálunk fel volt osztva, hogy én vagyok a nő, ő a férfi, minden szempontól, női ruhát hordtam stb.,mert szeretem, ha nőként bánnak velem.

25/cd

2015. márc. 11. 00:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor te NEM vagy meleg! Transzszexuális vagy! Kvázi férfi testben élő nő.

Aki férfi homoszexuális az a személy férfihoz vonzódik, ennyi. Te sem vagy beteg. Viszont ne keverd össze a kettőt, főleg ennyi idős korban már illik tudni a különbséget.

2015. márc. 11. 01:08
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

# 8

Nem az határozza meg ,h ki mennyire férfias vagy nőies ,h puncit vagy éppen egy farkat szop le ameddig a sperma a szájába nem kerül.A férfiasság részben egy kisugárzás,megjelenés,viselkedés annak ellenére mert néha egy férfi a számba élvez(ami brutál ritka) ettől függetlenül én férfias vagyok ízig vérig életmódban és kisugárzásban is az egész lényem.Ellenben akad 1,2 hetero barátom akikben kapcsolati szinten fellelhető meglehetősen sok feminin megnyilvánulás ahogy a barátnőjükhöz viszonyulnak amivel persze semmi gond csak nagyokat mosolygok ,h ilyenkor ,h felerősödik bennük a nőies énjük.

2015. márc. 11. 03:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem tudtam volna, miért kapom, mert fogalmam sincs, mikor van nőnap, minden egyes évben meglepetésként ér :) Amúgy meg ha ilyen ötlete támadna, ne virágot, mert azt utálom. CSOKOLÁDÉT :) az meg, hogy miért adja, mit érdekelne engem → csoki!!! :D

De komolyra fordítva, tuti meglepődtem volna, hogy... most ő nőnek gondol-e engem a kapcsolatban, mert ha igen, az nekem sem tetszene. Főleg, hogy én vagyok az aktív

20F

2015. márc. 31. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!