Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Azt tudni kell, hogy a kapcsolatunk elején elővette a romantikus énjét, gyertyák, virágok minden. Pár hónapig. Volt, hogy csak úgy szimplán meglepett, hogy a szobát kitette mécsesekkel.
Most meg nőnapra egy csokit sem vett. Azt sem lehet mondani, hogy nem vette észre, vagy elfelejtette, mivel a facebook is ezzel volt tele pl.
Nem kiakadtam ezen, mert nem érdekel, nem vágyom hatalmas rózsacsokorra, csak jól esett volna.
Igazából mondhatni, hogy amíg megkapott addig volt ez a nagy felhajtás ?
Nem kattogok rajta, de én még egy üzenetet se kaptam. :)
Ebben igazad van, nem a virág, vagy a csoki a lényeg, hanem hogy velem van..
24 F ő
22 L
mióta tart a dolog?
egyébként ezt te érzed igazán h mit kellene!
Írtam a kifejtésnél, hogy 8 hónapja vagyunk együtt.. :)
Felhozni nem fogom, nem problémázok ezen, csak kicsit rosszul esik.Ennyi az egész.
Meg amúgy is hogy lehetne ezt felhozni?
Rákérdezni nem lehet csak úgy, hogy "miért nem vettél semmit" ? Nem az én stílusom.
Szerintem nem jogosan.
Sajnos hajlamosak vagytok a szeretetet/szerelmet a kapott ajándékokban/értékekben mérni, ami elég zsákutca.
Ez így nem teljesen igaz.
Mi pl. karácsonyra sem vettünk semmit egymásnak, mert mondtam, hogy jobban örülök annak, ha eltöltünk valahol egy napot kettesben, mint egy drága ajándéknak.
Szóval most se vártam semmit, de legalább annyit mondhatott volna, hogy Boldog nőnapot, vagy egy üzenet, sms, bármi.
Értem, ez mind szép és jó. Ennek ellenére felhívnám a figyelmed az ellentmondásodra. :)
"Szóval most se vártam semmit, de legalább annyit mondhatott volna, hogy Boldog nőnapot, vagy egy üzenet, sms, bármi."
Nem vártál semmit, de azért vártad azt a sms-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!