Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom Valentin napi megszólalása jogosan esett rosszul?
A párom(ő a fiú) közölte velem, még Valentin nap előtt, hogy elvisz engem moziba ez alkalomból(a SpongyaBobra), de nem az említett napon, hanem rákövetkező hétvégén, mivel akkor már nem lesz akkora tömeg és felhajtás, a Valentin napot pedig töltsem nála. Át is mentem, és én meg sütöttem neki sütit. Mikor oda adtam, közölte velem, hogy muszáj-e nekünk ezt megünnepelni, hiszen ő nem csak aznap szeret, hanem az év minden napján. Mondtam, oké(ha ő ezt akarja miért ne:) ).
Hétfőn találkoztunk, és megkérdeztem, hogy akkor megyünk-e hétvégén moziba, mire közölte, hogy hát azt beszéltük nem ünnepeljük meg a Valentin napot. Látta, hogy nekem ez rosszul esik(szerintem Valentin nap ide vagy oda moziba ellehet menni ettől függetlenül), mire mondta, hogy jó, akkor menjünk, de mit nézzünk? Mondtam hogy hát Ő mondta a SpongyaBobot, mire közölte, hogy ő csak viccelt, de ha akarom nézhetjük azt.
Aztán közölte, hogy ez a hétvége nem jó. Mondom akkor következő hétvége? Erre ő, hogy majd megbeszéljük.
Nekem azzal nincs bajom, hogy nem ünnepeljük meg a Valentin napot külön, de ez amit most csinált, ez rosszul esett. Akármelyik barátnőm véleményét kértem ki, mind velem értett egyet, viszont nem tudom hogy ez csak női gondolkodás-e. Elsősorban srácok, ti ezt férfi szemmel bunkóságnak találjátok? Mert nekem nagyon rosszul esik.:(
Figyelj már,olyan szinten szerelmet vallott a srác,hogy az én barátnőm a két kezét összetenné,ha olyat mondanék neki,hogy nem csak valentin napon,hanem az év minden napján szeretem...lehet nem a kedvence a mozi,kitudja,hogy miért mondta le.Szerintem kár ezen rágódni,az a lényeg,hogy szeretitek egymást.
19/f
Hááát én csak azt tudom erre mondani, amit minden ilyen jellegű kérdéshez odaírok, csak mindig más szókinccsel... :-)
Mi a szent kula az ami vonza a nőket a megbízhatatlan szaralakokhoz???? :-)
Izgalmasak? :-)
Akkor miért itt panaszkodtok, ti választottátok, nektek kellett ez, hááát viseljétek nagy mosollyal! :-)
Te még mindig itt tartasz?? Már bocsi, de enyhén szólva is gyerekes vagy! :D
Nem volt jogos a részedről, csak kerestél egy hisztire alkalmas okot.
ebbe csak az a poén, hogy mikor 3 éve voltunk együtt barátnőmmel és már elég sokadik alkalommal mentünk moziba akkor is elvittem és nem mondtam le/rakattam át összevissza:D
főleg nem, ha előre megvan tervezve...
Nos. Vannak komoly, mély kapcsolatok amik hosszú éveken, évtizedeken képesek átívelni. Meg vannak az ilyenek...
Valentin napra SpongyaBob mozi, Istenem. És még vagy annyira kis ártatlan, hogy örülj is neki. Én a helyedben pihentetném ezt a párkapcsolati témát, míg egy normális, tényleges érzelmekkel rendelkező srácba nem botlok. Bár én is srác vagyok, szóval ilyet nem fogok tenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!