Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha azt érzem a barátom jobb csajt is megkaphatna nálam?
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok ettől készülve. Ő magas, izmos , jó testű, helyes srác, én meg alacsony vagyok kissé molettebb /155 cm,58 kg/. Azt érzem jobban illene hozzá egy filigrán, csinos csaj , mintsem én.
20/L
2015. márc. 8. 22:18
1/10 anonim válasza:
hát ha így érzed...akkor dobd ki, biztos örülni fog neki, hogy megint szabad és találhat egynálad sokkal jobbat
hidd el, ne nyomd el őt
nem vagy hozá méltó
3/10 anonim válasza:
Talalhat nallad jobbat! szakits vele! ne foglald le legyszives! 27/f
4/10 anonim válasza:
Ne hallgass az elsőre, ő csak a pasid féltékeny exe.
5/10 RRR válasza:
hülye vagy
neki te kellesz ,ne cseszd el ilyen ökörségekkel a kapcsolatod
6/10 anonim válasza:
ezt felejtsd el, amúgyis ha veled van a belső számít neki már..
7/10 anonim válasza:
Barátod nem egy felszínes tuskó,nem csak a külsőd miatt szeret, ezért elfogad úgy ahogy vagy. :)
Ne csinálj semmit becsüld meg!
8/10 anonim válasza:
Tipikus példája,annak,hogy : addig nem érdemes mással össze jönni , míg magunkkal nem vagyunk kibékülve! Nehéz elhinni,hogy ő szeret téged,ha te még saját magadat sem szereted. De mondok valami : Attól még ez leeht így!! Szóval hozd rendbe magad fejben!
10/10 anonim válasza:
Ne kételkedj benne és legyen önbizalmad!Lehet,hogy van nállad szebb csaj is,de nem ez a lényeg....
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!