Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelezzem a páromnak, hogy nagyon tepernie kell, ha helyre akarja hozni a hibáját?
Hazudott és megbántott, csalódtam benne, és ha nem teper, hogy helyrehozza a kapcsolatunkat, akkor lehetséges, hogy vége lesz, még ha szerelmes is vagyok, mert ez a csalódás kicsit kiábrándított belőle. Hogy hozzam a tudtára, hogy ez a helyzet? Mert tudom, hogy szerelmes belém, de nem teper, halálnyugodt, talán nem észleli, hogy ekkora bajt csinált ezzel a hazugsággal. És még elég tapasztalatlan is kapcsolati téren. Azért szeretném a tudtára hozni, hogy hozza/hozzuk helyre a kapcsolatot, mert nem szeretném, hogy vége legyen, és gondolom ő sem.
19/L
mond meg neki hogy: figyelj... ez van... megbántották vele és ha helyre akarod hozni húzz bele!
és adj neki tánpontot, hogy milyen módon próbálkozzon mert ugye ha a hibát tudjuk is.. de a magoldást nem mindíg F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!