Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényszerházasság?

Figyelt kérdés

Nincsen családom, barátaim és otthonom. A szüleim bántalmaztak, ezért nem mehetek hozzájuk.

2 éve vagyok együtt a barátommal, egy éve élünk együtt. Az utóbbi időben elromlott minden. Bántalmaz lelkileg, enyhén fizikailag (megszorította a csuklóm, megrázott, összetört dolgokat), megfenyegetett, hogy megöl, ha nem lesz, amit akar. Én dolgozom, de sajna nem keresek annyit, hogy kivegyek egy albérletet, és meg is éljek mellette. (Külföld, itt nem egyszerű) ő nem dolgozik, mindig mégis elmond minden lusta dögnek, és mindent én csinálok a lakásban. Pokolian féltékeny mindenkire. Pár napja a kolléganőm barátja megölelt így barátilag, két napja hallgatom, hogy mi közünk egymáshoz.

Van egy srác, aki többet érez irántam már 2 éve, és befogadott volna. Én is kedvelem, mert barátok voltunk, kiállt mellettem. Sajna a táv miatt nem tudtam hozzáköltözni, amikor kezdődtek a bajok. Tegnap a barátom meglátta, hogy beszélünk, elküldte szegényt a francba, engem meg megfenyegetett, hogy kitesz az utcára, ha még egyszer beszélünk, így nm is merünk írni egymásnak.

Engedély nélkül nem hagyhatom el a lakást, nem kapok kulcsot (itt nem lehet másoltatni), értem jön munkába, mert bele van betegedve, hogy elveszít.

Nyáron esküvőt akar, én nem akarok, de szavam az nincs sok.

Tanulok, iskola mellett megvan egy adott idő, mennyit dolgozhatok le.

Mi a fenéhez kezdhetnék?

21L, 28F

2015. márc. 8. 10:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Haza hová? Nincs otthonom.
2015. márc. 8. 10:50
 12/23 anonim ***** válasza:
Klasszikus eset, olyat választottál, aki ugyanúgy bántalmaz, mint amihez otthon hozzászoktál.
2015. márc. 8. 11:01
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem bántalmazott fél évvel ezelőttig.
2015. márc. 8. 11:02
 14/23 anonim ***** válasza:
47%
7 válaszoló leírta az igazat. Többször kiírtad már a kérdésedet, de semmilyen tanácsot meg nem fogadsz. A barátoddal nem tudsz írni, mert azt elolvassa, ezt meg nem, hogy állandóan itt nyávogsz. Nem akarsz te szabadulni tőle, egyszerűen beteg vagy,ezt élvezed, hogy oldalakon át sajnáltatod magad, de bárki hasznos tanáccsal jön, csak azt tudod megmagyarázni, miért nem jo. Menj orvoshoz legelõször, mert a fejeddel van komoly baj!
2015. márc. 8. 11:02
 15/23 A kérdező kommentje:
Perszehogy ezt nem olvassa el, nem tud magyarul.
2015. márc. 8. 11:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Elteszel titokban annyi pénzt amennyit tudsz, abból pedig lazán kapsz egy szobát Magyarországon hónapokra is, elvállalod az első melót ami szembe jön válogatás nélkül, és máris bizniszben vagy. Később már mehetsz saját albérletbe is, megismerhetsz egy normális férfit és sínre kerül az életed. Vagy most jobb?
2015. márc. 8. 11:05
 17/23 anonim ***** válasza:

A 7. válaszoló leírta, hogy mit tudsz tenni.

Másik kapcsolatba beleugrani, föként idegen kontinensen a lehetö legrosszabb megoldás, mert onnan még nehezebben szabadulsz.

Emlékeztetlek, a jelenlegi kapcsoaltod is így indult, hogy a szülöi házból menekültél, és a jelenlegi barátod "mentett meg" onnan.

Ne kezdj semmiféle kapcsolatot, hanem menj a megadott intézményhez, ott elöször alakíts ki egy saját, mindenkitöl független életet, ehhez pszichológiai segítségre is szükséged lesz, (Németországban azt fizeti a Krankenkasse, csak kérvényezni kell).

Ha pszichikailag is egészséges leszel, képes leszel függöség nélkül, egyedül megélni, csak akkor van értelme párkapcsolatba kezdeni.

2015. márc. 8. 11:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Semmi albi nem működik? Mármint főleg nyugat európában nagyon sok diák él szobatársakkal, mert nincs pénze. Ilyet néztél már? Általában van egy nagy és kicsit lerobbant lakás, benne 4-5 diák, tök jó hangulat szokott lenni. :) A jelenlegi helyzetednél ez bőven jobb lenne.
2015. márc. 8. 11:11
 19/23 anonim ***** válasza:

"És hová menjek?"

- A legrosszabb esetben utcára, de még az is jobb a jelenlegi helyzetnél.

2015. márc. 8. 12:02
 20/23 anonim ***** válasza:

"És hová menjek?"

Caritas - Fraeunhaus!

Már többen írták!

2015. márc. 8. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!