Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenységnél jó az ha nem hisztizek, inkább szó nélkül én is azt fogom tenni amit a párom?
Nem akarom hisztikkel meg ilyen dolgokkal rombolni a kapcsolatot. Elhatároztam,hogy ha neki az belefér akkor én is így fogok tenni, keresek pár fiú barátot és visszaadom neki.
Ez jó ötlet?20l
Én is ezt szoktam csinálni, utána megy a felháborodás....olyankor megkérdezem, hogy ,,nem ismerős?":D aztán rájön mit miért csináltam.
Kicsit ovis szokás,de majd leszokom róla:) 24L
Elég szomorú, hogy 20 évesen ezen az óvodás szinten állsz. Egy érett, felnőtt párkapcsolat alapja a kommunikáció - lefektetjük az alapszabályokat, megbeszéljük, hogy kinek mi fér bele a kapcsolatba, és mi az, ami már túlmegy a határon. Ezzel a "ha ő is, akkor én is" stratégiával csak lejáratod magadat, ez nem bosszú, és egyébként valószínűleg meg sem fogja hatni, hiszen ha neki ez belefér, és nem érzi oda-nem-illőnek a viselkedését, akkor szinte biztos, hogy ezt ő fordítva is elviselné. Mondjuk nem nagyon derül ki a kérdésedből, hogy amin te problémázol, az valóban csúnya dolog a részéről, vagy csak szimplán meg akarod tiltani azt is, hogy egyáltalán lányokkal szóba álljon.
(Egyébként megsúgom, ha ennyire mások az elképzeléseitek a párkapcsolatról, akkor teljesen felesleges együtt lennetek.)
Az (lenne) a jó, ha meg tudnátok beszélni. A bosszú csak bosszút szül, a végén pedig jól összevesztek. Ezt én is már megtanultam (igaz, 15 évesen) Azóta is boldog kapcsolatban élünk, 6 éve, meg tudjuk beszélni a problémákat, és nem csinálunk apróságokból cirkuszt. Semmi értelme visszaadni, mert az aktuális probléma lehet elcsendesedik tőle, de hosszabb távon csak rosszabb lesz. Idővel ti is rájöttök szerintem.
20/L
Úgy tudtam, hogy egy 20 éves nő már nem oviba jár, pedig te úgy gondolkodsz, és úgy akarsz viselkedni.
Ha ő gumi nélkül szexel valaki mással és elkap valami nemi betegséget, akkor te is, mert ő megtehette? -.- Látszik, hogy nem vagy érett egy komoly kapcsolatra. Fel kéne nőni.
Kommunikációról, megbeszélésről hallottál már? Ha az nem jelent megoldást akkor valószínűleg nem illetek össze, mert más az értékrendetek.
De még mindig nem tudjuk mi a konkrét dolog, ami miatt féltékeny vagy, mert az sem mindegy. Hogy vannak lány barátai például, és szóba merészel állni velük, az nem bűn, neked is ugyanúgy jogod van hozzá, és ez egy normális kapcsolatba bele kell férjen. De mint mondtam, nem tudjuk mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!