Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne csinálnom? Hisztizek pedig nem akarok.
semmitsem. nagyon rámásztál. én is beleestem ebbe a hibába, és éppen a kapcsolatomba került most.
szóval kicsit sz/rd le, ne írj neki semmit menj érezd jól magad, aztán ennyi. :)
ma ha még nem írtál, akkro ne írj, meg holnap sem.
Mondjuk hagyd hogy jól érezze magát és ne járj a nyakára. Néha külön is kell kikapcsolódás mert megbolondul az ember mindig együtt.
Ha meg attól félsz hogy félre megy... felesleges. Ha meg akar csalni úgyis meg fog. Gondolom tudod milyen a kapcsolatotok. Mérlegelj egy kicsit "hisztizés" helyett.
Te ilyen "új" fiú vagy, ugye?
:P :D
Állj a tökeidre és legyél férfi 'zdmeg!
Klasszikust idézve:
"Tudod, te milyen hülye vagy, b@**d meg?! Olyan hülye vagy, te egy hülye p!tscha vagy!!"
Tehát mi vagy te? Egy p!tscha, vagy férfi?
Jaj a bajátnőm ejment a bajcsinőcijeivel nyaralcsizni, engem meg itt hagycsizott és most csak f@52rázcsi van, meg félek, hogy megcsalcsi, és én szejetem és nem akajom, hogy más fajka túhjon benne csak az én kukim, mejt sejelmes vagyok...
EMBER!!!!
Ismét klasszikust idézve: "Lépj hátra egy lépést és b@**d pofán magad!"
Aztán gondold már át, hogy miért is akar lerázni? SOK vagy neki te marha!!! Lazíts, sörözz a haverokkal, vagy valami.
"pasi vagyok, mivel úgy kezdtem hogy barátnőm ;)"
Ez még semmire sem garancia, főleg a mai világban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!