Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el mindig? :S
Mások szerint elég jóképű vagyok(téll. nem nagyképűségből mondom hanem ez mások véleménye), de mégis lenne egy problémám. Többször volt már olyan, hogy odajött hozzám egy lány, vagy felvett msn-re. Ennek ellenére mégis elég régóta nincs barátnőm. Az a baj hogy nagyon visszahúzódó típus vagyok ezen a téren. Egyébként nem vagyok egy otthon ülős fajta meg sok barátom van csak a lányok terén vagyok ilyen. A kérdésem az lenne hogy sok lánnyal kavartam eddig (legtöbbször ők kezdeményeztek), de egyik sem jött össze. Lehet hogy én vagyok túl félénk? :S Pedig nagyon szeretnék már egy normális kapcsolatot.
Előre is köszi a válaszokat.
17/F
"Az a baj hogy nagyon visszahúzódó típus vagyok ezen a téren"
már meg is válaszoltad. több tökösséget!
Mindig utáltam a te "fajtádat".:-)
Volt egy srác,aki tetszett,de soha nem merte mondani nekem.Én meg nem fogok pasinál kezdeményezni,szerintem közönséges.Így elmentünk egymás mellett.A haverjától tudtam meg,hogy tetszettem neki,csak félénk volt.
Jól elbeszélgettem vele.Elmegy a sunyiba...:-(
Először is a 21:27essel ne foglalkozz, eléggé buta lehet.
De am meg sztem is itt baj, amit már te is leírtál a kérdésedben, hogy félénk vagy. de én teljesen át tudom érezni a problémádat, mert velem is ez van, és sajnos ezen nem segítenek, ha azt mondják, hogy legyen több önbizalmad meg stb... Próbálj meg 1 kicsit kevésbé izgulni, vagy idegesnek zavartnak lennni, ha beszélgetsz 1 lánnyal/lányokkal:)/. De nekemis ez a bajom h mindenbe (s gondolok most a pasikra is) csak a problémát "keresem". Ezt most úgy értem, h mindig rosszra gondolok, h pl. tuti nem tetszek neki, mert... vagy ez így nem jó mert... Érted?
Szóval próbálj meg kicsit "lazább" lenni, de nem arra gondolok, h legyél bunkó meg ilyenek, hanem udvarias kedves de mégsem félénk visszahúzódó, hanem inkább visszafogott.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!