Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély az igaz szerelemre, ha az ember havi másfél milliót keres?
Figyelt kérdés
Persze nem otthon... Eddig sajnos nem találtam meg azt, aki magamért, a jó szívemért, meg a két szép szememért szeretne. Rohadt sokat melóztam azon, hogy egy gyönyörű országban kereshessek sokezer itteni pénzt, de így meg gondolatom szerint óhatatlanul is pénzes gyíknak leszek titulálva, és pont azok a plázacicák ragadnak majd, akiket ki nem állhatok. Mekkora esélyem van még egy normális nőre szerintetek?2015. febr. 28. 19:26
31/32 anonim válasza:
Szerintem egy komoly kapcsolatot kereső nőnél nem lehetsz nyerő,mert aki külföldön dolgozik nincs együtt a párjával.Akinek úgy is kellenél,hogy csak 2 hetente lát vagy eltartatná magát mert fel kell hogy mondja a magyar állását az nem szerelmes.
Esetleg,ha németül beszélő okos lánnyal ismerkednél és kimenne veled,ahol szintén tudna érvényesülni,tehát ő is sokat keresne.
Egy kapcsolatért is meg kell dolgozni,mint bármi másért!
32/32 anonim válasza:
Van rá esélyed, ahogy mindenkinek. Ahhoz, hogy valaki megállja a helyét a munkahelyén vagy meghódítson egy nőt, sokszor hasonló belső értékek kellhetnek. Kitartás, leleményesség, észrevenni a lehetőségeket, néha jól kell nyalni, néha tovább kell lépni, stb. Attól, hogy egy nő beléd zúg, még nem feltétlen csak a pénzt látja benned. Ne szalaszd el, ha eljön az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!