Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély az igaz szerelemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély az igaz szerelemre, ha az ember havi másfél milliót keres?

Figyelt kérdés
Persze nem otthon... Eddig sajnos nem találtam meg azt, aki magamért, a jó szívemért, meg a két szép szememért szeretne. Rohadt sokat melóztam azon, hogy egy gyönyörű országban kereshessek sokezer itteni pénzt, de így meg gondolatom szerint óhatatlanul is pénzes gyíknak leszek titulálva, és pont azok a plázacicák ragadnak majd, akiket ki nem állhatok. Mekkora esélyem van még egy normális nőre szerintetek?

2015. febr. 28. 19:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
ne villogj a pénzeddel, ne nagyon beszélj a munkádról, amikor ismerkedsz. nem hiszem, hogy ez akadály lehet.
2015. febr. 28. 19:33
 12/32 A kérdező kommentje:
tegnapi eset: írok a csajnak, legalább szóba áll velem, kicsit flegma, és pár perc után - megnézhetem a face-ed? Megnézi és egyből ihajj, csuhajj, de jó pasi vagy. Bakki, eddig is az voltam.
2015. febr. 28. 19:35
 13/32 anonim ***** válasza:
azért.. mert ilyen szerencsétlen vagy hogy gyakorikérdések.hu-ra irkálsz ilyeneket..
2015. febr. 28. 19:36
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

tök egyszerű:

-hol dolgozol?

-Svájban

-és mennyit keresel?/ott biztos sokat keresel/mennyit sikerült már félretenned?/stb. kérdéseknél rögtön tudod hogy mit akar a nő

ha különösebben nem izgul be, nem kezd el gyanúsan csillogni a szeme akkor folytathatjátok az ismerkedést, hátha ő tényleg téged szeret meg

sok sikert:)

2015. febr. 28. 19:37
 15/32 anonim válasza:
47%
küldjél pénzt!!!!!!! érdekes hogy az ilyennek hogy van pénze,ha ennyit nem képes összehozni,elég szerencsétlen.
2015. febr. 28. 19:38
 16/32 anonim ***** válasza:
60%
Igenis lehet esélyed így is megtalálni az igazi szerelmet. Annyi, hogy saját magadért kell megszerettetned magad a lánnyal. Bár már mindenki leírta előttem... :)
2015. febr. 28. 19:42
 17/32 anonim ***** válasza:

Én akkor is csóró lennék, ha svájcban dolgoznék. :D

Biztos van esély rá, én munkanélküliként is találtam párt, aki nem azt nézte, hogy milyen az anyagi helyzetem. Neked jól keresőként még nagyobb az esélyed rá, de tényleg ne nagyon reklámozd és kössetek majd házassági szerződést, ha arra kerülne a sor. Így biztos lehetsz abban, hogy nem a pénzedért lesz Veled.

2015. febr. 28. 19:52
 18/32 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy lesz, mert ahhoz kepest hogy Svajcban dolgozol eleg szarul keresel.
2015. febr. 28. 20:00
 19/32 A kérdező kommentje:
Nem álommeló, nem is kapok menedzseri fizetést. De otthon középvezetőként, rengeteg ideggel és heti 70-80 óra munkával kerestem ennek az ötödét. És igen, szerencsétlen vagyok, mert majd 10 évet elcsesztem egy nővel, azóta pedig nem találtam meg az igazit. erre a nyavalyás oldalra pedig azért írok ilyen marhaságokat, mert unalmas ám egyedül.
2015. febr. 28. 20:48
 20/32 anonim ***** válasza:

Akkor is van esélyed a szerelemre, ha ennek mondjuk csak az ötödét keresed.

Szelektálni kell a lányok közül..., ennyi!

Tudom, hogy milyen rossz lehet neked kint egyedül. Én is voltam hasonló cipőben, csak lányként. (habár nekünk szerintem álltalában könnyebb ismerkedni) Nem volt egyszerű, de mindent túl lehet élni. :) Felfogás kérdése az egész.

Na szóval a lényeg: remélem megtalálod a számodra normális párt. :))

2015. febr. 28. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!