Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély az igaz szerelemre, ha az ember havi másfél milliót keres?
tök egyszerű:
-hol dolgozol?
-Svájban
-és mennyit keresel?/ott biztos sokat keresel/mennyit sikerült már félretenned?/stb. kérdéseknél rögtön tudod hogy mit akar a nő
ha különösebben nem izgul be, nem kezd el gyanúsan csillogni a szeme akkor folytathatjátok az ismerkedést, hátha ő tényleg téged szeret meg
sok sikert:)
Én akkor is csóró lennék, ha svájcban dolgoznék. :D
Biztos van esély rá, én munkanélküliként is találtam párt, aki nem azt nézte, hogy milyen az anyagi helyzetem. Neked jól keresőként még nagyobb az esélyed rá, de tényleg ne nagyon reklámozd és kössetek majd házassági szerződést, ha arra kerülne a sor. Így biztos lehetsz abban, hogy nem a pénzedért lesz Veled.
Akkor is van esélyed a szerelemre, ha ennek mondjuk csak az ötödét keresed.
Szelektálni kell a lányok közül..., ennyi!
Tudom, hogy milyen rossz lehet neked kint egyedül. Én is voltam hasonló cipőben, csak lányként. (habár nekünk szerintem álltalában könnyebb ismerkedni) Nem volt egyszerű, de mindent túl lehet élni. :) Felfogás kérdése az egész.
Na szóval a lényeg: remélem megtalálod a számodra normális párt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!