Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély az igaz szerelemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély az igaz szerelemre, ha az ember havi másfél milliót keres?

Figyelt kérdés
Persze nem otthon... Eddig sajnos nem találtam meg azt, aki magamért, a jó szívemért, meg a két szép szememért szeretne. Rohadt sokat melóztam azon, hogy egy gyönyörű országban kereshessek sokezer itteni pénzt, de így meg gondolatom szerint óhatatlanul is pénzes gyíknak leszek titulálva, és pont azok a plázacicák ragadnak majd, akiket ki nem állhatok. Mekkora esélyem van még egy normális nőre szerintetek?

2015. febr. 28. 19:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Hát b***ki, havi fél millióért még én is leszek szép jó nő aki őszintén szeret :D

29/F

2015. febr. 28. 20:57
 22/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem te vagy az egyetlen aki jó anyagi körülményekkel rendelkezik és mégis egyedül van, vagy éppen magányos. Én megértem a helyzetedet, csak azzal a különbséggel, hogy én nő vagyok.
2015. febr. 28. 21:35
 23/32 anonim ***** válasza:

Ne dörgöld a lány orra alá. Ha azt kérdezi, hol dolgozol, a válaszod ne Svájc legyen, hanem azt mondd el, hogy milyen cégnél.

Ha randiztok, ne halmozd el mindig mindennel, ne villogtasd előtte a pénzed.

Ha fennáll az érdeklődés napokkal, hetekkel később is, akkor lehet neki adagolni.

Sokan gondolják, hogy de jó neked, egyszerű lehet ennyi pénzzel érvényesülni. De ennek is megvannak a maga nehézségei. Pl. nemrég ismerkedtem egy pasival, aki eléggé tehetős. Próbált "normálisnak" tűnni, aki nem kérkedik a pénzével. Egyszer mondta, hogy nem szórja a pénzt, mindig alkudozik a fogorvosnál, hogy a lehető legolcsóbban hozza ki a kezelést. Majd egy másik beszélgetés alkalmával elmesélte, hogy hirtelen felindulásból befizetett egy több milliós külföldi útra. Hááátttőőőő...

2015. febr. 28. 21:52
 24/32 A kérdező kommentje:
egyszerűbb lesz érvényesülni majd pár év múlva, adósságmentesen, megnyugtató tartalékkal, csak akkor már kicsit késő, eljár felettem az idő. :) meg lehet bele is betegedek, hogy nincs kit szerethetek
2015. febr. 28. 22:03
 25/32 anonim ***** válasza:
Hány privát üzenetet kaptál, megirod vagy leirod? Olyan kiváncsi vagyok.. :)
2015. febr. 28. 22:08
 26/32 A kérdező kommentje:
Képzeld, semennyit! Forever alone... :D
2015. febr. 28. 22:27
 27/32 anonim ***** válasza:
Ne mááár! :) Azt hittem, hogy nők tömkelege csap majd le Rád.. :) És még mondják azt a pasik, hogy a nők csak a pénzre hajtanak.. :)
2015. febr. 28. 22:35
 28/32 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetek veled. (ebbe nem kell belegondolni semmi mást) Mostanság én is elég magányos vagyok, szóval...
2015. febr. 28. 22:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Normális nőket ne a neten keress. És főleg ne itt. Ez az oldal a defektesek gyűjtőhelye. Ha nem nézel ki rosszul és még pénzed is van, biztos megy élőben is az ismerkedés.
2015. márc. 1. 01:59
 30/32 anonim ***** válasza:
Itt vagyok. Engem keresel. Ne is keress tovább. Nem számìt a pènz. Csak a belső èrtèkek.
2015. márc. 1. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!