Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másfél hónapja szakítottunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél hónapja szakítottunk a barátommal és most érzem leginkább a hiányt, szerintetek ő hiányzik vagy csak egy ember mellőlem?

Figyelt kérdés
Ti mit tapasztaltatok, ha már voltatok ilyen helyzetben? Most azt érzem, hogy ha visszamennék hozzá, akkor megbánnám,hiszen volt oka a szakításnak. Viszont annyi szépet is átéltünk... Szóval nem tudom eldönteni, hogy az emlékek hiányoznak annyira vagy Ő. És így, hogy teljesen elzárja magát tőlem, csak nehezebben tudok választ adni magamnak erre a kérdésre. Segítsetek.

2014. jún. 23. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Jajj jajja jajj, menj ki a földre kapálni azu majd eltereli a figyelmed. Aztán jön egy pásztorlegény és leesik a bugyid, amaz meg sehol se lesz már akkorra.
2014. jún. 23. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha rosszul éreznéd magad azzal, hogy visszamész hozzá, NE menj vissza. Volt oka a szakításnak. Kitartást :) Lesznek még szép emlékek :)
2014. jún. 23. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Hiányozhat ő is és nem csak az emlékek.A mai világban senki nem tudja úgy elzárni magát h ne érd el sehogy sem. :D
2014. jún. 23. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak a megszokás hiányzik. Járj el a barátnőiddel szórakozni, jobb lesz.
2014. jún. 23. 22:53
 5/5 anonim válasza:
Szerintem csak az emlékek hiányoznak, meg valószínûleg te szeretted ôt jobban. Tapasztalatbol mondom, hogy nem feltetlenül érné meg visszamenni, bár lehet segítene elfelejteni. Nekem segitett, hogy 2 honap utan megprobaltuk, de nem volt jo.. viszont ha ugy erted az elzarkozast, mint pl. letilt, akkor lehet csak az hiányzik, hogy tudj rola valamit, hiszen az eleted resze volt. Én erre jöttem rá, hogy csak ragaszkodtam, mert teljesen kizárt az életébôl. Az lenne a legjobb, ha túltennéd magad rajta és másokkal ismerkednél :)
2014. jún. 24. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!