Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az az ember, aki itt keres társat, kép nélküli személyekhez ragaszkodva?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 15:13
1/17 anonim válasza:
Jelen, én eléggé reményvesztett vagyok:D
2/17 A kérdező kommentje:
Ennyi? :D
Mit érzel, vársz, mikor szimpi lesz egy hozzászólás? hogy a túloldalon álmaid nője/pasija vár?
2014. jún. 20. 15:15
3/17 anonim válasza:
Meg kell ragadni a potenciális lehetőségeket:D
4/17 anonim válasza:
Tök izgalmas :D Olyan mint a chatroulette, nem tudhatod ki van az üzenet másik végén :D
6/17 anonim válasza:
Nekem bármilyen no jöhet!!!!!!!!!!25/f 157 kilós is,vagy bűn ronda!!
7/17 A kérdező kommentje:
Nem jobb tudni, ki van a végén? Meglátom, megtetszik, vonz, de így?
2014. jún. 20. 15:33
8/17 A kérdező kommentje:
Meg az, hogy háborodjon fel a másik, mert nem társat keresek itt?
2014. jún. 20. 15:33
9/17 anonim válasza:
Nem a külső számít!! :P Amúgy meg lehet sejteni, hogy jó nő-e valaki, vagy nem, innen aki küldött nekem képet, szép volt. Vagy csak szerencsém van. :D
Különben sem társat keres az ember, csak ismerkedik másokkal. Nem "ragaszkodik"...
10/17 A kérdező kommentje:
Nem rég förmedt rám itt valaki, hogy nem akarok vele ismerkedni, menjek a ....-ba, nem is vagyok normális, mert nem is keresek társat. Tényleg nem, nem is mondtam ilyet.
Ilyen bolondok láttán kezdek félni többiektől is, haverkodni is :D
2014. jún. 20. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!