Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek korai megkérni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek korai megkérni a kezét?

Figyelt kérdés
Én 26, ő 20. 2 éve élünk együtt. 3,5 éve vagyunk párkapcsolatban. Ő tanul én dolgozok. Szerintetek korai megkérni a kezét vagy ez már ideális kategória?
2015. febr. 28. 00:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A lány dolgozik iskola mellett is!!!
2015. febr. 28. 00:28
 12/24 anonim ***** válasza:

A szíved szavát csak te hallod meg, nem tudunk tolmácsolni. De tényleg mérlegelj, hogy ő akarja-e, és hogy tényleg max egy éven belül összejön-e az esküvő.

(Ne ez vezéreljen, de ha egyetemre jár legalább az egyikőtök, akkor arra még külön támogatást is kaptok, egyszeri ösztöndíj formájában.)

2015. febr. 28. 00:29
 13/24 anonim ***** válasza:
7%
Engem csak az érdekelne, miből van saját lakásod 26 évesen? Örökségből? Vagy apuci vette meg? Vagy mérnök vagy, infós, akármi olyan, ahol havi fél-egy misit megkeresel? Komolyan érdekelne.
2015. febr. 28. 00:30
 14/24 anonim ***** válasza:
12%

#6 Hogyne. Húsz évesen már kész felnőtt - had találjam ki, "jóval érettebb a koránál", igaz? Nem, nem az.

Miért akarod megkérni a kezét? Én érzek ebben egyfajta megfeleli akarást - huszonhat vagy, nemsokára harminc. Kb ilyenkorra "illendő" "kezdenie" az embernek magával valamit, aka megházasodni. De a hölgyemény még csak most lép bele az életbe. Ez fiatal felnőtt, egy felnőttes gyerek.

2015. febr. 28. 00:30
 15/24 A kérdező kommentje:

Meghalt édesapám, szóval nem. Nem ő vette. Saját munkából van. Nem ismered, de hidd el,hogy sokkal értelmesebb,komolyabb mint akár egy velem egy idős

Erről kár vitatkozni. Sajnálom, hogy te még nem találkoztál ilyennel. Bár megértem,mert nagyon kevesen vannak.

2015. febr. 28. 00:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Részvétem édesapád miatt. És, ez akkor derék, ha magad megtudtad ilyen fiatalon keresni az árát. Nem semmi. :O
2015. febr. 28. 00:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
mivel már 2 éve együtt éltek olyan mintha már házasok lennétek csak papír nélkül. kérd meg nyugodtan de csak akkor ha ő is örökké tartónak tervezi a kapcsolatot nem csak te (ezt neked kell tudnod) valamint igyekezz minél hamarabb el is venni 1 - 1,5 éven belül ha már eljegyezted
 18/24 anonim ***** válasza:
12%
Lényeg a lényeg: korai.
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Igen korai. Várj még legalább 40 évet.

De jobb ha meg sem nősülsz, úgyis tönkretesz. Ne hidd, hogy te vagy a kivétel.

40F

2015. febr. 28. 00:40
 20/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így érzel. Én szerencsére sok ellenpéldát ismerek. Akik kisebb veszekedésekkel, de boldog házasok.
2015. febr. 28. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!