Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kuberáns kérdése:
Hány évesen illik megkérni egy lány kezét, hogy ne legyen se korai se túl késő?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 22:57
2/8 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy "illik". Ezt nektek kell tudni. Felejtsd el, bárki bármit mond is erről. Csak és kizárólag ti tudhatjátok. 18 éves kortól lehet törvényesen házasodni, onnantól ha elég érettnek érzik magukat a felek, hát hajrá.
3/8 anonim válasza:
Már a párkapcsolatokat alárendeljük az illemtannak?
5/8 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed csak az életkoron múlik az egész? A kapcsolat minőségén, a lány jövőbeli tervein, anyagi helyzeteteken stb. talán nem?
6/8 anonim válasza:
én 22 vagyok és 5 éve vagyunk együtt
nem tervezzük a dolgot és nem is szeretnék még esküvőt
persze mindenki más és minden kapcsolat más
erre nincs szabály :)
7/8 anonim válasza:
Amikor úgy érzed, hogy ő az a lány akiben 100% ban megbízol. Már 16 évesen is elveheted ha jól tudom vagyis én hallottam ilyet is :D
8/8 anonim válasza:
16 évesen csak szülői beleegyezéssel, vagy kivételes esetekben (pl. teherbeesés, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!