Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai megkérni a kezét?
Figyelt kérdés
Én 26, ő 20. 2 éve élünk együtt. 3,5 éve vagyunk párkapcsolatban. Ő tanul én dolgozok. Szerintetek korai megkérni a kezét vagy ez már ideális kategória?2015. febr. 28. 00:22
1/24 anonim válasza:
ha már együtt éltek, akkor nem hiszem, hogy korai. de azt vedd figyelembe, hogy a jegyben járás csak egy átmeneti szakasz kell(ene), hogy legyen, tehát ne az legyen a cél, hogy jegyesek legyetek, hanem, hogy összeházasodjatok belátható időn belül (max 1 év). iskolásként ez mondjuk szerintem még nem aktuális, de ezt a részét te tudod jobban.
2/24 anonim válasza:
Te öreg vagy, ő fiatal. Még csak most jön ki a gyerekkorból. Nagyon korai lenne, hogy nem veszed észre?
3/24 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérd meg :)
4/24 anonim válasza:
Minek? Mármint logikusan végiggondolva told ki a képből az érzelmeidet. Van saját lakásod? Fenn tudnád tartani mindkettőtöket? El tudnád tartani őt, mint jegyest, majd később házastársat? Csak mert még jó ideig nem fog dolgozni, ha egyetemre jár.
Amíg nincsenek meg a biztos anyagi körülmények, szülőktől kell pénzt kérnie, én semmi értelmét nem látom. Ha összeköltöztetek és úgy békésen megéltek egymás mellett 1-1,5 évig, látod, hogy tényleg minden rendben van, akkor van csak értelme belevágni. Addig én eljegyzést sem erőltetném.
6/24 A kérdező kommentje:
Nem most jön ki a gyerek korból. Nem ismered, így szerintem ilyet ne is mondj.
2015. febr. 28. 00:26
7/24 anonim válasza:
4-es: tanulj meg szöveget értelmezni, a kérdező ugyanis írta, hogy 2 éve együtt élnek
8/24 anonim válasza:
Én nem kérném meg egy nő kezét sem addig, amíg tanul, és nem dolgozik. Nagyon más a kettő. Majd, ha már melózik egy ideje, és úgy is marad egymásra figyelem, idő, energia, akkor kérd meg.
9/24 anonim válasza:
Ok, késő van már, ez a tényen nem változtat, hogy a lány még "egy kis szaros, akit el kell tartani".
10/24 A kérdező kommentje:
2 éve élünk együtt. Saját házam van és jól eltudjuk magunkat tartani. Egyik szülő se ad semmilyen pénzt.
2015. febr. 28. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!