Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek túl rajta? Szerintetek kezdek már beletörődni?
3 éve szeretek egy fiút.Első szerelem volt mindkettőnknek.Először 1 év 3 hónapot voltunk együtt.Utána csúnyán szakított velem,elhordott mindennek szóval elég rosszul végződött,pedig nagyon szerettem.1 év után megkeresett,hogy hiányzom neki és senkit se tud megszeretni,mert még mindig engem szeret.Én a naiv kislány persze elhittem,mert én is pont így voltam vele.Újra össze jöttünk és minden álomnak tűnt.Azóta összesen 2 éve vagyunk/voltunk együtt.Tökéletes nyarat töltöttünk együtt.Elvittük a családdal külföldre is,szóval szinte minden álmom megvalósult.3 hete közölte,hogy ő már nem szeret annyira és teljesen megváltozott.Nem ismerek rá.Régen is pont így végződött,ő meghülyült és kész.Alig beszéltünk 1 hétig,végül megkeresett,hogy ő még is nagyon szerelmes belém,találkozzunk.Találkoztunk,majd közölte,hogy ja még se,mert neki minden nap változik az érzése.Úgyhogy ott is hagytam a fenébe.Azóta nem beszéltünk,nem keres.Ez volt több mint egy hete.Én írtam neki,de semmi.Azon lepődtem meg,hogy a képünket még mindig nem szedte le,már pedig nála az előírás,hogy egyből leszedi.Mindig ezt csinálta velem,előbb leszedte a képet,hogy mások tudják meg...undorító na mindegy.Tegnap elvittem neki egy videót amit én csináltam búcsúzó képp,hogy én normálisan lezárhassam.Azóta se kaptam rá semmi reakciót,mivel a postaládába egy levélbe raktam a CD-t.Félek,hogy megkeres mert én valahogy nem akarok vele beszélni.A képet azóta se szedte le,úgyhogy fogalmam sincs mi van vele.Hogy felejtsem el?Az,hogy nem akarok/félek vele beszélni esetleg azért lehet,mert valamennyire sikerült elfogadnom,hogy megint átvert?Tudom,hogy nem kellett volna vissza fogadjam,szóval az ezzel kapcsolatos megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!