Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nyitottabb?
Egy csomó olyan barátnőm van, aki elmegy valahova szórakozni, vagy sétálni, bármi, és egy csomó embert megismer közben, nem feltétlen párkapcsolat céljából...hogyan?
pl. az egyik barátnőmet leszólítják a munkahelyén(gyorsétterem), kb. minden héten, a metrón összebarátkozik egy sráccal, ilyesmik.
Nekem ez nem megy, és egyre jobban zavar. 19 éves vagyok, és nem tudok ismerkedni lány létemre. Nem feltétlen párkapcsolat céljából, sehogy sem.
Nekem elég sok idő kell, hogy megszeressek valakit, így még nehezebb.
Ha elmegyek valahová, hogyan tudnék ismerkedni? Mosolyogjak rá a srácra? Hitegetni se akarom őket, de valahogy én mindigis jobban kijöttem a fiúkkal.
A barátnőim BARÁTKOZNI is tudnak szórakozóhelyen, mindenütt. Mégis mit kell tennem?
Külsőre átlagos vagyok, adok magamra, elméletileg humoros és kedves vagyok, amit negatív tulajdonságnak tartanak bennem, hogy visszahúzódó és csendes vagyok.
Na, most meggyűlik a bajom ezzel. :D
na "értelmes" válaszok jöttek szegénynek,kettes kivételével..
27N
Engem akkor szoktak leszólítani amikor fel vagyok dobva, jó a hangulatom. Dudorászom vagy mosolygok a világra. Esetleg táncra is perdülök az utcán.
De amúgy növelheted az esélyeidet pl te mész oda máshoz, hogy mennyi az idő vagy pol merre van ez vagy az. Barátkozz és ennyi.
Mennyi az idő:) azt a cigànyok kérdezik mindig:)
Utcàn tàncolni meg elég furcsa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!