Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek nyitottabb a barátommal szembe?
Figyelt kérdés
több mint 1 éve vagyunk együtt, de soha nem voltunk még együtt vásárolni, vagy soha nem kisért még el orvoshoz, mert valahogy cikinek éreztem, vagy nem is tudom féltem h vmi cikiset csinálok előtte. Nem is tudom, hogy mitől félek igazán. Nagyon szeretm, mindennél jobban, de nem tudok nyitott lenni felé pedig nagyon szeretnék. Mit csináljak?:S2010. ápr. 4. 18:55
1/5 A kérdező kommentje:
igaziból kicsit szégyenlős vagyok, mikor náluk vagyok akkor is mindig ugy érzem, hogy zavarok vagy nem tudom és legszivesebben hazamennék pedig szeretek ott lenni, csak aszüleitől félek h valami kifogásolni valot találnak felém, és akkor majd elmondják a fiuknak aki majd emiatt kevésbé fog szeretni:$
2010. ápr. 4. 18:57
2/5 anonim válasza:
szia! az első kérdésem az lenne, hogy mennyi idősek vagytok. a következő, hogy mennyire komoly köztetek a dolog, aztán az utolsó, hogy miért nem bízol magadban?! Most hirtelen biztos furcsa amit írok, de sztem igy van. Azért nem mered elhívni sehova, mert van Benned egy gát, nincs elég önbizalmad. Állj hozzá úgy, hogy 1 éve együtt vagytok, már nagyon ismeritek egymást, és azért szeret mert Te vagy Te. :) És ne gondolj arra, hogy mikor fogsz elesni, vagy mikor mész neki az első villanyoszlopnak, mert akkor bevonzod, és úgy is lesz. Remélem segített vmit, ha válaszolnál a kérdéseimre talán többet tudnék mondani. N/20
3/5 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok ő 18. ő az első szerelmem az életemben. 1 évesek voltunk amikor lefeküdtünk, és nem azért mert ő akarta hanem azért mert már én:) nagyon nagy a szerelem köztünk de nem tudom miért nem bizok magamban... félek hogy kiszeret belőlem..:S
2010. ápr. 4. 20:33
4/5 anonim válasza:
előző vagyok. sztem ha minden rendben van köztetek, akkor ne kezdd el gyártani a problémákat! biztosan szeret Téged, teljesen jó, hogy ennyi ideig várt Rád, és ráadásul akkor is te kezdeményezted. ennek alapján én úgy gondolom egy nagyon biztonságos, jó kapcsolatod van amit nem szabad ilyen butaságokkal elrontani. nem fog kiszeretni belőled, javaslom, hogy többször menjetek el vhova és NE IZGULJ!!!! ennyi idő után teljesen felesleges, vmiért nagyon szeret Téged, és ez nem fog csak úgy elmúlni! annyi, hogy meg kell tartani. remélem segítettem, írj ha gond van. N/20
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ:)majd csinálunk sok közös programot, és megprobálok nem izgulni minden hülyeségen. végülis 1 pár vagyunk. nem lehetnek gátlásaink egymással szemben. igaz?:)
2010. ápr. 6. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!