Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a kéréseimet nem veszi figyelembe?
Például megkérem rá, hogy beszéljen egy ismerősével egy bizonyos dologról, és ha nem rágom a fülét igazából fölöslegesen mondom neki, nem teszi meg.
Apróságok, pl hozzon el valamit a nagyapjától, vagy beszéljen egy ismerősével aki tud nekünk szerezni egy bizonyos dolgot amire szükségünk van, nem akarom bonyolítani a kérdést, most pl arról van szó, hogy a kutyája szétrágta az éjszakai fogszabályozómat és két hete kérem, hogy beszéljen a fogtechnikus ismerősével, hogy húzzon egy újat mielőtt tönkremegy a fogsorom.
Hát valahogy nem megy neki.
(barátnőmről van szó)
Bármennyire is lobbizik az igazság ellen, nélkülem képtelen megfelelő döntéseket hozni, és csak teng leng az életben céltalanul.
De ha ezt akarja, akkor miért nem enged el?
Talán át akarja mosni az agyam, hogy az ő hülyeségeit kövessük?
Ráadásul egyre többször fulladnak a kéréseim szemrehányásba.
Először kifogást keres, majd letol, hogy én nem foglalkozom az ő kifogásával amivel gyakorlatilag csak kibújik a kérésem alól. Általában értelmetlen kitérő kifogásai vannak, az anyjánál fedeztem fel hasonló viselkedést. Minden hülyeségére van valami meggyőző érve és a végén a másik a hülye.
Nem lehetséges, hogy feledékeny, esetleg túlságosan le van terhelve? Velem is előfordul, ha túlterhelt vagyok, így hagytam el egymás után 2 esernyőmet is egyszer. Mennyi idős, mivel foglalkozik?
(*kieg.: Nekem volt fogszabályzóm, éjszakai, nappali, éjszakai, aztán egy idő után semmit sem ért az egész, ezen kár parázni, viszont az orvosnál neked kellene utánajárnod, otthon meg eltenni, hogy a kutya ne férhessen hozzá.)
kontroll vesztés a jelenség neve.
vagyis kiszúrta a csaj,hogy nincsenek következmények ha tiszteletlen veled szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!