Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem veszi figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszi figyelembe hogy én nem dohányzom?

Figyelt kérdés
A párom egyre több cigit szív. Nem értem miért, hiszen kiegyensúlyozott életet él. Velünk is minden rendben van. Mikor ott vagyok nála, mindig azzal jön hogy rá kell gyújtania. Volt mikor már nyitotta ki a szobaablakot, és én szóltam rá, hogy ott ne mert minden büdös lesz. Jól éreztük magunkat egy helyen, jöttünk ki és már vette elő a cigit, én odébb álltam tőle 5-6 m-re. De így is nagyon büdösek a ruháim,a hajam és utána sokáig nem csókolózunk. Mindig mondja hogy leszokik, de pont ellenkezőleg... egyre többet szív. A legjobban az lepett meg, mikor szex után azt mondta, hogy kimegy mert jól esne rágyújtania. Szeretem őt, de ezzel kikerget a világból. És nagyon kiábrándító.
2014. nov. 17. 12:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálam az egyik szabály: Bagós csajjal sose!
2014. nov. 17. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
mert jó gyökér...én dohányosként és úgy hogy tudom, hogy nem tenném le, biztos nem jönnék össze nemdohányzó nővel pont ezért...én utálok kellemetlenséget okozni
2014. nov. 17. 12:39
 3/11 A kérdező kommentje:
ő a férfi!!!
2014. nov. 17. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerencse hogy az én barátom nem szív... :D Nem tudom hogy békélnék meg a helyzettel de tuti hogy leszokásra inteném. Lehet választani ez nem szerelem kérdése. Elég alacsony IQ kell hozzá hogy valaki pénzért mérgezze magát.
2014. nov. 17. 12:40
 5/11 kendrazoltan ***** válasza:
Szex után a cigi az atyaúristen egy dohányzó embernek...a kérdésedre válaszolva azt kell mondanom, hogy ez egy visszatérő probléma olyan pároknál, ahogy az egyik fél nem dohányzik, a másik viszont igen...ha akkor is dohányzott, amikor összejöttetek, akkor ezt te valójában vállaltad, mivel ha kizáró ok lett volna, akkor nem lesztek egy pár. Ő lehetne a fentiektől sokkal figyelmesebb, mert ha téged zavar, akkor nem hiszem, hogy annyira nehezére esne kint dohányozni...cigi után pedig nagyon sok alternatíva van a rossz szájszag eltüntetésére...bármilyen szájvíz megfelel (pl Listerine), mert akkor még csak az sem lehet kifogás, hogy minden cigi után fogat kell mosni...
2014. nov. 17. 12:42
 6/11 A kérdező kommentje:
mindig azt mondja, hogy de jó, hogy én nem szívok, mert milyen csúnya dolog ha nő cigizik... kérdem én, ő mint férfi akkor miért cigizik?
2014. nov. 17. 12:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez nem azon múlik, hogy gyökér-e, vagy sem. A dohányzás olyan függőséget okoz, hogy a hiányát rosszabb elviselni, mint az éhezést vagy az alvásmegvonást. Emellett egyre nagyobb mennyiségre van szükség a szinten tartáshoz, ezért kell neki egyre gyakrabban.

Próbáld leszoktatni. Ha kell, forduljatok vele orvoshoz. Ez nem olyan egyszerű dolog, mint ahogy a nemdohányzók hiszik. Az ember gondolatait is átírja. Hiába dönti el, hogy nem gyújt rá, egy óra múlva nem tehet mást, minthogy másképp gondolja.

2014. nov. 17. 12:43
 8/11 A kérdező kommentje:
mikor megismerkedtünk sose gyújtott rá. sőt! először azt mondta, hogy nem dohányzik, mikor össze jöttünk, akkor meg azt, hogy hétköznap semmit, csak hétvégente pár szálat, de pont akkor amikor együtt tudunk lenni? és nagyon úgy veszem észre, hogy erős dohányos.
2014. nov. 17. 12:44
 9/11 A kérdező kommentje:
8 évig dohányoztam, 3 éve szoktam le. Mindig azzal jön, hogy miért zavar engem, ha én is dohányoztam, de elmondtam neki, hogy én megutáltam és leszoktam, ma már a szagát se tudom elviselni.
2014. nov. 17. 12:46
 10/11 anonim ***** válasza:
egy függővel elég nehéz ezt megértetni az exem is ilyen volt de ő láncdohányos..én nem cigiztem csak ha nagyon ideges lettem.. és tényleg mikor nem gyújtott rá kifordult önmagából nem bírtuk tovább együtt.. én nem bírtam elviselni a lakásukban lévő füstöt mindenem a ruháim bűzlöttek és elég gyenge akaratú ha ennyit nem volt képes megtenni a barátnőjéért az ő élete is jobb lenne a bagó nélkül..
2014. nov. 17. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!