Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi figyelembe hogy én nem dohányzom?
Figyelt kérdés
A párom egyre több cigit szív. Nem értem miért, hiszen kiegyensúlyozott életet él. Velünk is minden rendben van. Mikor ott vagyok nála, mindig azzal jön hogy rá kell gyújtania. Volt mikor már nyitotta ki a szobaablakot, és én szóltam rá, hogy ott ne mert minden büdös lesz. Jól éreztük magunkat egy helyen, jöttünk ki és már vette elő a cigit, én odébb álltam tőle 5-6 m-re. De így is nagyon büdösek a ruháim,a hajam és utána sokáig nem csókolózunk. Mindig mondja hogy leszokik, de pont ellenkezőleg... egyre többet szív. A legjobban az lepett meg, mikor szex után azt mondta, hogy kimegy mert jól esne rágyújtania. Szeretem őt, de ezzel kikerget a világból. És nagyon kiábrándító.2014. nov. 17. 12:36
11/11 anonim válasza:
Nekem alap volt, hogy dohányossal soha. Büdösek, a szájszaguktól hányni tudnék, ha nem tud épp szívni, akkor bu.kózik, áh, neeem.
Próbáld leszoktatni, vagy hagyd ott, ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!