Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a páromat hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a páromat hogy kicsit erőszakosabb és durvább legyen az ágyban?

Figyelt kérdés
már párszor szex közben mondtam neki hogy, "tépj meg" vagy "fenekelj el egy kicsit" mindkezt persze szexin de szinte csak belesimogatott a hajamba. jó lenne belevinni valamit. ötletek? 20/L

2015. febr. 19. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Volt már olyan, h leültetek beszélgetni?
2015. febr. 19. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Veszekedj vele , mond neki hogy megcsaltad... még a fejed is letépi szerintem :D
2015. febr. 19. 23:09
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
Gyere hozzám fel, ha erre vágysz :)
2015. febr. 19. 23:10
 4/10 A kérdező kommentje:
persze hogy beszéltünk róla , de semmi változás. maximum néha néha egy fenék csapdosás.. az is óvatosabban inkább
2015. febr. 19. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Az önként vállalkozó bizonyítja, hogy csak közölni kell vele hogy legyen durvább.
2015. febr. 19. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Pofozgasd te is közben, hátha megjön a kedve, és mond neki hogy ő is ugyanígy csinálja
2015. febr. 19. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Mivel azt mondod leültetek erről beszélni, és feltételezem, hogy mindent megtettél az ügy érdekében.

Ez esetben, vagy megszokod, hogy nem lesz semmi ilyen vagy keresel mást. Senkit se tudsz megváltoztatni a saját kedvedre, ha ő nem akarja.

2015. febr. 19. 23:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ő nem az a típus nem fog neked ilyeneket csinálni. Az én barátom se ilyen. Mondjuk én csak olyanokra vágyok esetleg, hogy kicsit erőteljesebben markoljon bele a fenekembe vagy ilyesmi. Hébe-hóba ha nagyon belelendülünk, akkor megy neki vagyis jön magától az érzés, de általában nem. De ő ilyen, így szeretem, most nem ezen fog múlni a kapcsolatunk és a szexuális életünk alakulása :)
2015. febr. 20. 09:23
 9/10 anonim válasza:
Olvastadna szürkèt mi?
2015. febr. 20. 11:16
 10/10 anonim ***** válasza:
legyél te az aztán kiderül mennyire jön be neki és hogy hajlandó e rá
2015. febr. 20. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!