Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll velem szóba az exem, hogy kerüljek a közelébe? Durvább megoldások?
Ugyanebben a helyzetben mondom, hogy hagyd a pi.csába. Sajnálom... Vagy elfogadja ezt az ember vagy megzavarodik vagy etetheti a halakat...
21/N
én nem vagyok a helyzetben csak mondom.
hagyd a p*csába :/
ha rájött hogy nem akar téged mért erősködsz? fölöslegesen rájársz a nyakára és csak felidegeled, keress jobb csajt/másikat legalább
Vártam egy hónapot amíg mindkettőnkben alakul a dolog, addig is alakítottam magamon, meditáltam, olvasgattam, ilyesmik. Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve beszélgetni, volt, taliztunk, aztán megint lósz@rt sem ért az egész. Bár nem is azért kerestem, hogy akarnék többet, csak beszélgetni pár havonta, de halálraítélt dolog volt. Az igazság az, hogy sosem voltam legalább annyira fontos neki, mint a kutyája.
Kell neked olyan akinek egy senki vagy?
Minek szereted ha szarik a fejedre?
Annyit nem érdemel meg, hogy gondolj rá. Ő sem gondol rád.
Mocskosul fáj beismerni, hogy ez a helyzet, de jobb ha elfogadod.
Igen, mi a címe?
Az a gond hogy találkozni sem akar velem, hogy futhatnék vele össze?
És milyen viselkedés kedvez ilyenkor, milyennek érdemes mutatnom magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!