Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem áll velem szóba az exem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll velem szóba az exem, hogy kerüljek a közelébe? Durvább megoldások?

Figyelt kérdés
Nem csaltam meg, úgy döntött nem én vagyok az ideális pár a számára.Hogy szerezhetném vissza?
2012. szept. 19. 01:48
1 2 3
 1/22 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
95%

Ugyanebben a helyzetben mondom, hogy hagyd a pi.csába. Sajnálom... Vagy elfogadja ezt az ember vagy megzavarodik vagy etetheti a halakat...

21/N

2012. szept. 19. 01:53
 2/22 Traune ***** válasza:
89%

én nem vagyok a helyzetben csak mondom.

hagyd a p*csába :/

ha rájött hogy nem akar téged mért erősködsz? fölöslegesen rájársz a nyakára és csak felidegeled, keress jobb csajt/másikat legalább

2012. szept. 19. 01:57
 3/22 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
91%
Esetleg megadhatom a szerezd vissza az exed könyvet, de a stílusból vegyél vissza.
2012. szept. 19. 01:59
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem mit akarsz olyan valakitől akinek nyilvánvalóan nem kellesz már? Senkire nem lehet ráerőltetni magad, értelme sem lenne. Ami elmúlt az elmúlt. Majd lesz más és kész.
2012. szept. 19. 02:05
 5/22 A kérdező kommentje:
Légyszi ne írjatok olyat, hogy felejtsem el.Nem megy.Aki volt hasonló helyzetben, biztosan tett valamit annak érdekében, hogy visszaszerezze.Ötleteket szeretnék.
2012. szept. 19. 02:05
 6/22 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
95%

Vártam egy hónapot amíg mindkettőnkben alakul a dolog, addig is alakítottam magamon, meditáltam, olvasgattam, ilyesmik. Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve beszélgetni, volt, taliztunk, aztán megint lósz@rt sem ért az egész. Bár nem is azért kerestem, hogy akarnék többet, csak beszélgetni pár havonta, de halálraítélt dolog volt. Az igazság az, hogy sosem voltam legalább annyira fontos neki, mint a kutyája.

Kell neked olyan akinek egy senki vagy?

Minek szereted ha szarik a fejedre?

Annyit nem érdemel meg, hogy gondolj rá. Ő sem gondol rád.

Mocskosul fáj beismerni, hogy ez a helyzet, de jobb ha elfogadod.

2012. szept. 19. 02:15
 7/22 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Na, kell a könyv?
2012. szept. 19. 02:17
 8/22 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Vészhelyzetekre meg ajánlom a vodkás bort, csokit, legálfüvet. Jobb, mint a vonat alá feküdni.
2012. szept. 19. 02:19
 9/22 A kérdező kommentje:

Igen, mi a címe?

Az a gond hogy találkozni sem akar velem, hogy futhatnék vele össze?

És milyen viselkedés kedvez ilyenkor, milyennek érdemes mutatnom magam?

2012. szept. 19. 02:21
 10/22 anonim ***** válasza:
62%
Minek akarod másnak mutatni magad?? Ez nagyon szánalmas...
2012. szept. 19. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!