Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem áll velem szóba az exem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll velem szóba az exem, hogy kerüljek a közelébe? Durvább megoldások?

Figyelt kérdés
Nem csaltam meg, úgy döntött nem én vagyok az ideális pár a számára.Hogy szerezhetném vissza?
2012. szept. 19. 01:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem akarsz még nagyobb pofonokat kapni, akkor ne erőltesd.

Úgy akarod leélni az életedet, hogy nem tudsz beletörődni egy vereségbe? Tudni kell veszíteni is, ahhoz, hogy győzzél!

2012. szept. 19. 02:53
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem kellesz neki, nem akar látni. Mit mondanál neki? Nem kér belőled, csak fel fogod idegesíteni.

Ezen mindenki átesik, én majdnem két évig szenvedtem. Keress mást, ez az egyetlen megoldás.

2012. szept. 19. 08:15
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
Voltam hasonló helyzetben, de van annyi intelligenciám, hogy képes legyek felfogni a visszautasítást. Így szép eltűntem az életéből, pár hétig bőgtem, utána magamra erőltettem a mosolyt és az életkedvet. 2 évig tartott az ez állapot, de túljutottam rajta, és most boldog vagyok valaki mással. Te is meg tudod csinálni, ha akarod. De teljes mértékben felesleges és megalázó olyan után futni, akit nem érdekelsz.
2012. szept. 19. 08:50
 14/22 anonim válasza:
97%
Hat igen bonyolult szitu, de lehet ra megoldas. A legfontosabb hogy kezdj uj eletet, egyel egeszsegesen,sportolj egy kicsit, aludj sokat, vegyel par uj ruhat kenyeztesd magad. Amikor eszedbe jut az ex-ed csak gondolj arra, hogy a te kiegyensulyozott eleted sokkal imponalobb szamara mint egy szabalmasan "kaparo" ex. Egyebkent gondold vegig azokat a dolgokat amiket nem es amiket szeretett rajtad, ha nem serti egyeniseged akkor valtoztass nehanyon de csak magad fejlodeseert. Talan lesz egy nap mikor o akar teged es te nem akarod mar ot...en special sajnalom a sok elfecserelt energiat a multban... Emlekezz Te vagy a lenyeg
2012. szept. 19. 09:40
 15/22 anonim ***** válasza:
62%

Milyen durvább megoldásokra gondoltál? A kérdésedből bőven látható, miért hagytak el: vesztes vagy.

Durvább megoldások, öcsém... Adnék neked olyat, hogy egy évig pelenkáznának, te eszetlen.

2012. szept. 19. 11:07
 16/22 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
50%
Rohadt anyját annak aki lepontozott. Így segítsen az ember!....
2012. szept. 19. 13:23
 17/22 A kérdező kommentje:
11:07-eszetlen szerintem kettőnk közül Te vagy, valószínűleg eljár a kezed is kapcsolataidban, agresszív idióta!!!
2012. szept. 19. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja, én érdeklődtem "durvább megoldások" felől, és engem is hagytak el...
2012. szept. 19. 21:43
 19/22 anonim válasza:
71%

hogy mondhatod valakire, hogy vesztes? honnan tudod, hogy jovo heten nem o lesz az aki megmentheti az eltevelyedett eletedet, egy jo allast kap amivel tobbet keres havonta mint a te eves igenyed vagy nyer a lotton es te csak sargulsz amikor olvasod a hireket................ te nem tartasz a sorstol ugye?

A kerdezonek,a durvabb megoldasokat felejtsd el. szedd ossze magad es legyel vidam es fitt ez imponal minden x- es next-nek, keep cool ;)

2012. szept. 20. 11:12
 20/22 anonim válasza:
mi történt azóta? írj magadról!
2013. jún. 24. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!