Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit tegyek, hogy közelebb kerüljek hozzá?
Van egy srác a suliba, aki nagyon szimpatikus nekem és szeretném jobban megismerni. De sajnos nem ismerjük egymást és szerintem azt sem tudja, hogy ki vagyok. :( Nem szeretném letámadni azzal, hogy ráírok facebookon vagy ilyesmi, de tényleg nagyon meg szeretném ismerni! Az a baj, hogy 1 évvel fiatalabb nálam és félek, hogy neki nem jönnek be az ídősebb lányok. :(
Nektej mi a véleményetek? Mit csináljak?
szerintem nyugodtan menj oda,irj rá. Szerintem minden fiú örülök az olyan lányoknak,akik oda mernek menni,mernek lépni valamit. Szerintem ez 1 plussz. Ha nem is jön össze,te bár megpróbáltad. De mi van akkor,ha ő is igy gondolkozik,hogy jaaj az a lány milyeeen aranyos,de nem merek odamenni...
Ilyen dolgokban nem kell gondolkozni,csak merni :)) Hajrá
18F
én tizedikes ő meg kilencedikes
de milyen közös témát találjak?
Írj rá, aztán mond, hogy unatkozol, és szeretnél valakivel chatelni, és ha ő is visszaír többször, akkor valamire térj ki(rögtönözz).
(Pont most megyek 9.-be xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!