Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak, ha a baratommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha a baratommal ilyen nezetkulonbsegeink vannak?

Figyelt kérdés
Ugy erzem, kezdek kiabrandulni a baratombol, amiota egyutt elunk, allandoan vitazunk a penz miatt. Ugy terveztuk, par ev alatt valahogy osszegyujtunk egy bizonyos osszeget es azt es hitelt felhasznalva veszunk egy kis lakast, hogy vegre legyen egy sajat kis helyunk. Megkertem ra, hogy probaljon sporolni, de hiaba, egyszeruen minden hulyesegre szorja a penzt, foleg, ha a haverjaival mennek valahova. Amugy sokat segit, aranyos, kedves, figyelmes, szeretem, de a penz kerdes mindig konfliktust okoz koztunk, kulonosen felduhit, mikor megbeszeljuk, hogy nem megyunk etterembe, rendelunk kajat, hanem otthon fozunk, van is otthon fott etel, o megis elmegy a haverjaival kajalni. A masik dolog az eskuvo. O nagy habos-babos eskuvot akar, amit en tul soknak erzek, engem teljesen boldogga tenne egy ket tanus polgari szertartas, es a penzt is inkabb a lakasra kolthetnenk. Neha ugy erzem, ez nekem igy tul sok, nem akarok az anyja lenni, folyton cseszegetni azert, hogy rendet rakjon es ne szorja a penzt, de mar kezdek besokallni. 23/n 22/f

2015. febr. 19. 21:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha ilyen ketelyeid vannak bele ne menj hazassagba
2015. febr. 19. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, ő valóban elég felelőtlenül áll a dologhoz. Viszont egy 22 éves "kölyök" számára nem mindig első a boldog, távoli jövő, nemrég vált függetlenné, és még élni akar. Kicsit gyermeklelkű még, de hangsúlyozom, szerintem ez gyakori az ő korában. Te, mint nő, sokkal nagyobb súlyt fektetsz a mihamarabbi megállapodásra. Találjátok meg az összhangot. Dobjátok össze a pénzeteket, tegyétek félre a jövőtökre, de legyen egy keret, amit "hülyeségekre" szórhattok. Ha már 22 évesen mindenről le kell mondani, amire az ember vágyik, akkor annak súlyos következményei lesznek később. Ha számodra ennyi rugalmasság, spontaneitás és még plusz néhány év a "célig" nem fér bele, akkor pedig lehet, hogy nem jó embert választottál.
2015. febr. 19. 21:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Tegyetek félre minden hónapban közösen, egyenlő arányban x összeget. És a többiből éljetek. Ha ez nem megy keress magad mellé egy férfit akivel közös jövőt tudsz tervezni.
2015. febr. 19. 21:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Igazad van. Vagy felnő és akarja a közös életet, vagy játszik tovább, haverozik, szórja a pénzt és lazul... csak akkor ne melletted. Te férfit akarsz, aki tervez és végrehajt, ő meg egy srác még, aki lóg a haverokkal és tojik bele, már megbocsáss. Ha akarsz ettől a sráctól még a jövőben valamit, akkor ejtsetek meg egy KOMOLY beszélgetést, ahol vázoljátok a terveket (ha kell írásban!), és az ehhez szükséges lépéseket. Lehet lazítani az életben, de ez nem jelent felelőtlenkedést, különösen nem anyagi téren.

Az esküvő körülményei megint egy olyan téma, amit a párnak illik tudni egyeztetni.

Ami fontos: kompromisszum legyen a megoldás és ne az, hogy az egyik fél feladja a vágyait és elképzeléseit a másikért. Ha nem egyeztethető össze, az is sokat elmond a közös életről.

Jól gondold meg, hogy mit lépsz! A helyedben, amíg képtelenek vagytok az anyagiak terén kompromisszumra, meg sem fontolnám az esküvőt. Teljesen felesleges időpocsékolás pótanyát játszani egy gyerek felett. Vagy felnő és felelősséget vállal, vagy annyi. N31

2015. febr. 19. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy sok dologban nem vagytok azonos érettségi szinten. Vagy várjatok ezzel, vagy gondold át, változni fog-e ez szerinted annak ismeretében, amit tudsz róla, és lépj. Lehet, hogy neki mindez több időbe telne, mint el tudod képzelni. Te döntesz, türelmes vagy-e, vagy sem.
2015. febr. 19. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Bárcsak mi is a pénzen veszekednénk!

Soha semmi miatt nem veszekedtünk,csak a nők miatt!

2015. febr. 19. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Idővel lehet lenyugszik ha látja hogy nincs kire verje a pénzt.

A spórolásos dolgot pedig úgy kéne megoldjátok (nekem ez az ötlet nagyon tetszik, pont itt a gyakorin olvastam) hogy nyittok egy bankszámlát, oda mindig egy xy összeget betesztek havonta és az gyarapodik, és nem nyúltok hozzá.

2015. febr. 19. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Én elhagynálak!
2015. febr. 19. 22:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Csak az zavar, hogy nem rád költi a pénzt.

"Te, mint nő, sokkal nagyobb súlyt fektetsz a mihamarabbi megállapodásra."

Magyarul te már hasznot akarsz húzni a testedből. Micsoda szörnyű gondolat, hogy egy párkapcsolatban mindenki arra költi el a saját maga általa megkeresett pénzt amire szeretné, és nem mondjuk már a jövőbeli nőtartásra spórol. Ideje lenne már elfogadnia a nőknek, hogy csak mert szexuális kapcsolatot létesítenek egy férfivel attól még nem rendelkezhetnek a vagyona felett.

2015. febr. 19. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es: Persze az nem baj, ha (a kerdesbol kiindulva) a hapsi beteszi a segget a lakasba, amit nagyreszt a no sporolt ossze, majd ha baj van, viszi a felet.Elettelen egy farok lehetsz.
2015. febr. 19. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!