Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ez? Túl szép levnnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez? Túl szép levnnék?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. Tényleg nagyon szép vagyok,kivételesen.Sok fiú megjegyezte már,és sokan közeledtek de nemlett semmiből semmi mert vagy nem én akartam,vagy elsodort az élet máshová:))

nem volt még normális kapcsolatom.mért van ez? smárolni is csak 1x smároltam... túl szép vagyok és félnek hozzám normálisan közeledni v métz?

nemkell leorditani.. ezigy tudom beképzeltnek tünik,de tuti h kb még 10000csajjal van ilyen.

2010. febr. 12. 13:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
ez hülyeség h azért nem közelednek feléd mert beképzelt vagy, sokszor a legbeképzeltebb libáknak vannak a legjobb pasijaik. az meg h "adjunk lejjebb a kívánságainkból" még nagyobb hülyeség, mert ha neki egyszerűen nem jön be az a pasi, aki közeledik hozzá, csak esetleg belsőre, de külsőleg egyáltalán nem mert nem az esete, sose fog tudni beleszeretni, és szexuálisan se fog vonzódni hozzá, ergo nem lesz hosszútávú normális kapcsolat......sajnos neked amire nagy szükséged lesz az a türelem és a kedvesség....türelem ahhoz h végre találj 1 olyan pasit akinek te is tetszel és nem rezel be attól h szép vagy, és neked is bejön, és úgy érzed ő kell neked végre. addig meg éld az életed, és ne gyötörd magad ezekkel a gondolatokkal feleslegesen.
2010. febr. 12. 16:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk a belső is számít wazee *
2010. ápr. 10. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!