Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez? Túl szép levnnék?
17éves lány vagyok. Tényleg nagyon szép vagyok,kivételesen.Sok fiú megjegyezte már,és sokan közeledtek de nemlett semmiből semmi mert vagy nem én akartam,vagy elsodort az élet máshová:))
nem volt még normális kapcsolatom.mért van ez? smárolni is csak 1x smároltam... túl szép vagyok és félnek hozzám normálisan közeledni v métz?
nemkell leorditani.. ezigy tudom beképzeltnek tünik,de tuti h kb még 10000csajjal van ilyen.
nem beképzelt, egyáltalán, a kérdés pedig olyan, mintha én írtam volna..csak nekem meg van fűszerezve egy ikertesóval..na az már még bonyolultabb..:)
és nekem sem jött össze soha normális kapcsolat..
és nem a belső tulajdonságokkal van a baj!!
hanem inkább a pasikkal, akinek igazán tetszenék, az nem mer odajönni.
Vkinek meg kell törnie a jeget.
Szerintem Te tudod ki az...;)
ez azért van mert csak a jó pasik kellenek neked,én megelégszek a csinos nőkkel nem a legszebbek kellenek...
ha lejjebbb adunk a kívánságokkal szebbnek fogjuk a világot is látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!