Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ez? Túl szép levnnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez? Túl szép levnnék?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. Tényleg nagyon szép vagyok,kivételesen.Sok fiú megjegyezte már,és sokan közeledtek de nemlett semmiből semmi mert vagy nem én akartam,vagy elsodort az élet máshová:))

nem volt még normális kapcsolatom.mért van ez? smárolni is csak 1x smároltam... túl szép vagyok és félnek hozzám normálisan közeledni v métz?

nemkell leorditani.. ezigy tudom beképzeltnek tünik,de tuti h kb még 10000csajjal van ilyen.

2010. febr. 12. 13:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert valószínűleg a szépség nem minden....21F
2010. febr. 12. 13:36
 12/22 anonim ***** válasza:
leirta h mások is szépnek találják...de sajnos ez iszonyu kevés egy kapcsihoz...főleg ha te olyan "tul" szép vagy már csak azért is lesz nehezebb mert komolytalan leszel.. 18/f
2010. febr. 12. 13:44
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Azért nem közelednek feléd,mert beképzelt vagy te gyökér.
2010. febr. 12. 13:45
 14/22 anonim ***** válasza:

nem beképzelt, egyáltalán, a kérdés pedig olyan, mintha én írtam volna..csak nekem meg van fűszerezve egy ikertesóval..na az már még bonyolultabb..:)

és nekem sem jött össze soha normális kapcsolat..

és nem a belső tulajdonságokkal van a baj!!

hanem inkább a pasikkal, akinek igazán tetszenék, az nem mer odajönni.

2010. febr. 12. 13:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Vkinek meg kell törnie a jeget.

Szerintem Te tudod ki az...;)

2010. febr. 12. 14:47
 16/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nem vagyok beképzelt, ha egyszer ígyvan... és mondtam h sok csaj van így. általában szeretnek az emberek. sosem szoktam lenéző lenni,segítőkész vagyok..tényleg nem rossz tulajdonságaim vannak,csak h nagy a szám. rengeteg barátom van barátnőm akiket tisztelek és szeeretek. belül tök átlag kedves lány vagyok,nem értem miért nem kellek 1 jó pasinak sem.:(n de köszönöm szépen a válaszokat,aranyosak vagytok. 2 kivétel..
2010. febr. 12. 14:49
 17/22 A kérdező kommentje:
utolsó.ezt h érted?:))
2010. febr. 12. 14:51
 18/22 anonim ***** válasza:

ez azért van mert csak a jó pasik kellenek neked,én megelégszek a csinos nőkkel nem a legszebbek kellenek...

ha lejjebbb adunk a kívánságokkal szebbnek fogjuk a világot is látni.

2010. febr. 12. 15:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Tudod neem csak a külső hanem a belső is számít !:D
2010. febr. 12. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Talán mert a közhiedelem szerint a "túl szép" lányok belül üresek...a legtöbb legalábbis. Viszont a külsődnek szerintem kevesebb köze van ahhoz, hogy félnek tőled, sokkal inkább a viselkedésed és a kisugárzásod az, amitől függővé teszik, hogy merjenek-e közeledni.
2010. febr. 12. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!