Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges ez? Túl szép levnnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez? Túl szép levnnék?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. Tényleg nagyon szép vagyok,kivételesen.Sok fiú megjegyezte már,és sokan közeledtek de nemlett semmiből semmi mert vagy nem én akartam,vagy elsodort az élet máshová:))

nem volt még normális kapcsolatom.mért van ez? smárolni is csak 1x smároltam... túl szép vagyok és félnek hozzám normálisan közeledni v métz?

nemkell leorditani.. ezigy tudom beképzeltnek tünik,de tuti h kb még 10000csajjal van ilyen.

2010. febr. 12. 13:14
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
szia lehet h tul szép vagy de képet mutathatnál esetleg msn-en:) s ha benne vagy küld privibe a cimed:)
2010. febr. 12. 13:17
 2/22 anonim ***** válasza:

lehetséges, h a szép nőktől félnek.

Itt pasinak kellene válaszolni!

2010. febr. 12. 13:19
 3/22 anonim ***** válasza:
36%
jaja annyira szép vagy hogy az aurádtól nem férnek hozzád. Inkább kib*szott igényes vagy.
2010. febr. 12. 13:21
 4/22 anonim ***** válasza:
Tartanak egy bizonyos távolságot a szép nőkkel az biztos. De még csak 17 éves vagy, majd pár év múlva biztos találsz olyat, aki illik hozzád.
2010. febr. 12. 13:22
 5/22 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez van ! Mindenkitől azt hallom hogy jajj de szép vagy , de jó neked, én is olyan akarok lenni mint te stbstbstb.

De nekem se jönnek össze a kapcsolatok...és az is biztos hogy nem azért mert elviselhetetlen vagyok , mert ugyanis rengeteg barátom van és mindenki szerint jófej vagyok , szal én s értem az ilyet :S

2010. febr. 12. 13:25
 6/22 anonim ***** válasza:
mindenkinek a saját személyisége a normális
2010. febr. 12. 13:26
 7/22 anonim ***** válasza:
71%

B*meg...k*rvára tág fogalom a szépség. azért mert csinos a pofid szép is lennél? Hidd el az értelmes és kiegyensulyozott pasi akkor fog odamenni hozzád, ha belűlről is az vagy. Egy olyan lányhoz is félénken mennek oda a pasik aki kevésbé szép, viszont látják, hogy hiper kiegyensulyozott, okos stb..valszeg nem azzal van baj, hogy szépnek mondanak. (megint csak megkérdezném..mi az hogy szép?) (Különben nekem sose tetszettek a kommersz szép csajok...soha nem azt néztem. eddig midnig irto különleges lányokkal hozott össze a sors és egyiknek se volt topmodell arca...hál'istennek)

:-) szal...vagy még a kislányt látják benned, vagy más oka van.

F/23

2010. febr. 12. 13:30
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem mernek bele vágni,mert félnek, hogy majd minden fiú előtted fog legyeskedni.Szóval mentik magukat.Inkább csak kívülről istenítenek,mint hogy járjanak veled.De ha ez a tulajdonságtól is függ.Ha tényleg rendes lány vagy,akkor fogsz találni valakit
2010. febr. 12. 13:31
 9/22 anonim ***** válasza:
így van ha kedves vagy,akkor az anyerő párosítás,szép és egyben kedves,küldhetnél 1-2 sort magadról:)
2010. febr. 12. 13:35
 10/22 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy csak te látod magadat ilyen szépnek, nem?
2010. febr. 12. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!