Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez? Túl szép levnnék?
17éves lány vagyok. Tényleg nagyon szép vagyok,kivételesen.Sok fiú megjegyezte már,és sokan közeledtek de nemlett semmiből semmi mert vagy nem én akartam,vagy elsodort az élet máshová:))
nem volt még normális kapcsolatom.mért van ez? smárolni is csak 1x smároltam... túl szép vagyok és félnek hozzám normálisan közeledni v métz?
nemkell leorditani.. ezigy tudom beképzeltnek tünik,de tuti h kb még 10000csajjal van ilyen.
lehetséges, h a szép nőktől félnek.
Itt pasinak kellene válaszolni!
Velem is ugyanez van ! Mindenkitől azt hallom hogy jajj de szép vagy , de jó neked, én is olyan akarok lenni mint te stbstbstb.
De nekem se jönnek össze a kapcsolatok...és az is biztos hogy nem azért mert elviselhetetlen vagyok , mert ugyanis rengeteg barátom van és mindenki szerint jófej vagyok , szal én s értem az ilyet :S
B*meg...k*rvára tág fogalom a szépség. azért mert csinos a pofid szép is lennél? Hidd el az értelmes és kiegyensulyozott pasi akkor fog odamenni hozzád, ha belűlről is az vagy. Egy olyan lányhoz is félénken mennek oda a pasik aki kevésbé szép, viszont látják, hogy hiper kiegyensulyozott, okos stb..valszeg nem azzal van baj, hogy szépnek mondanak. (megint csak megkérdezném..mi az hogy szép?) (Különben nekem sose tetszettek a kommersz szép csajok...soha nem azt néztem. eddig midnig irto különleges lányokkal hozott össze a sors és egyiknek se volt topmodell arca...hál'istennek)
:-) szal...vagy még a kislányt látják benned, vagy más oka van.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!