Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TERVEZGETÉS vagy a SPONTANEITÁS híve vagy egy kapcsolatban? Melyik mennyire működik rövidebb- hosszabb távon?!
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 01:28
1/4 anonim válasza:
Én szeretek tervezgetni,mert akkor van ami miatt érdemes megint felkelni.Pl. jó az egy kapcsolatban ha már tudod, hogy mentek nyaralni,mert akkor érzed azt, hogy még együtt lesztek,de ha kiszámíthatatlan a dolgo,akkor félsz a holnaptól.Bár nálam sajnos, ha tervezgetek,akkor abból tuti nem lesz semmi.(csak egy pl.a párom elhatározta,h.gyereket csinálunk, nekem ez hallatán fülig ért a szám, aztán másnap amikor megint eljött a pillanat,már védekezni akart,mert úgy érzi még várjunk vele pár hónapot,mert mindketten dohányzunk meg egészségesebben kellene élni.Szóval igaza van,de azért rosszul esett mert már kezdtem tervezgetni, hogy már mindig védekezés nélkül fogunk szeretkezni stb.)
2/4 anonim válasza:
Én a tervezgetős fajta vagyok,de a párom a spontaneitás híve.valahogy pont ezér tműködik a dolog.a jódolgokat én előre tervezem,ő meg rögtön megtesz mindent ami épp jól esik vagy eszébe jut.Így mindig van jó az életünkben:D
3/4 anonim válasza:
hm. 5 éve vagyok férjnél, tapasztalat: anyagiakban, családi dolgokban tervezgetés, szórakozásban, szexben spontaneitás. nekünk ez vált be...a férjem üzleti dolgokban a világ legmegfontoltabb embere, ugyanakkor vannak olyan dolgai máig, ami pl. most volt karácsony után, hogy "csomagolj édesem, megyünk síelni!" én: "hova?" "svájcba. két hétre". győztem hívni a főnököt, hogy szabi kéne :) szerencsére adott, és olyan jó volt ez így, hogy nem is számítottam rá :)
4/4 anonim válasza:
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést!
EGYÉRTELMŰEN A 2!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!