Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek túl a szakítást?
Sziasztok
Olyan emberek jelentkezését várom, akik átéltek már nagyon fájdalmas, és hirtelen szakítást és tanácsot tudnának adni nekem. Ide írjatok, és annak leírom privátban a dolgokat. Kérem csak aki komolyan visszaír az írjon, mert nekem ez nagyon fontos.
Előre is köszönöm
szia! Nekem volt egy durva szakításom :( 4 éves kapcsolat, és egy csaj miatt lett vége aki a haveri körben mozgott. Rástartolt a pasim. Aztán kidobott engem és a 4 évet, egy új izgalmas valamiért... azóta is nyögöm.
2 éve már. (28L)
15 év után, becsapással, hazugságokkal lett vége, még évekig szerettem ennek ellenére is és hagytam, hogy újra becsapjon, újra megcsaljon ...
Sok pia és sok gyógykúrás kellett hozzá, hogy valamennyire túl legyek ... de teljesen soha nem leszek ...
Írhatsz nekem is, sajnos eléggé jártas vagyok a dologban
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!