Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éltétek túl a szakítást? És mennyi ideig tartott?
Az enyém elég érdekes sztori, ugyanis ő megcsalt, lebukott, erre én kértem, hogy vigyen haza. Aztán mikor meg akartam vele beszélni a kapcsolatunkat, ő dobott ki engem mindenféle mondvacsinált ürüggyel. Még képes volt az utolsó szálig a maga malmára hajtani a vizet. "Nem ő szakított velem, én dobtam ki őt"=> mondta ezt az összes ismerősének. Innentől kezdve a megcsalást meg sem kellett említenie nekik, ami persze sok ember előtt titokban maradt...
Szóval emiatt fél évig annyira utáltam, hogy jobb volt neki messziről elkerülnie engem, mert képes lettem volna megölni. De komolyan! Aztán találkoztunk, és valahogy megbocsájtottam neki. Mai napig nem tudom, hogy hogyan csináltam. Aztán próbált velem barátkozni, de ehhez nem volt erőm, így megszakítottam vele minden kapcsolatot.
Januárba volt 9 hónapja, hogy "kidobott". És azóta nem érdekel. Nagyon nehéz volt, de még így is szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen rövid idővel megúsztam. :) De a sértettség mai napig bennem van sajnos.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!